bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,812.10 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,130.38 0.93%
bnb
BNB (BNB) $ 597.87 2.67%
solana
Solana (SOL) $ 139.22 4.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525627 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462522 1.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147674 2.68%

Wirex ABD’de Yeni Kartı İçin Visa İle Ortaklık Kurdu

wirex abdde odeme ve kripto hizmeti icin visa ile ortaklik kurdu

Kripto cüzdan şirketi olan Wirex, Amerika Birleşik Devletleri’nde geçtiğimiz aylarda kullanıma sunduğu kendi kripto uygulamasında 150.000’den fazla kullanıcının kaydolduğunu açıklamıştı. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Wirex, kullanıcılarına benzersiz bir ödeme ve kripto hizmeti sunmak için Visa ile ortaklık kurdu. Kurulan ortaklıkla birlikte kullanıcıların Wirex hesabına kripto destekli Visa kart bağlanabilecek.

Wirex Kripto Özellikli Kripto Banka Kartını Tanıttı

2015 yılında kurulan Wirex, kullanıcılar için kripto cüzdan hizmeti sunuyordu. Kullanıcılar Wirex ile birlikte günlük harcamalarını Wirex cüzdanları üzerinden gerçekleştirebiliyordu. Şirket yaptığı son açıklamada dünyanın ilk kripto destekli banka kartlarından birisini tanıttı. Kullanıcılar Wirex’in Visa destekli kartı ile harcamalarında yüzde 8’e kadar ödül kazanabilecek. Wirex ödül programının ismini ise Cryptoback™ olarak açıkladı.

wirex abdde odeme ve kripto hizmeti icin visa ile ortaklik kurdu 2

Wirex’in Visa ile ortaklık kurarak geliştirmiş olduğu yeni ödül kartı, ABD için kullanıma çıkacak. Bu kartla birlikte kullanıcılar Wirex uygulaması üzerinden 37 kripto para biriminin yanında ABD doları da satın alabilecek. Kullanıcılar ayrıca kriptolarını satın alma, tutma ve değiştirme işlemlerini de uygulama üzerinden yapabilecek. Kullanıcılar ayrıca ABD içinde ve ABD dışında da Visa uyumlu ATM’lerden ücretsiz para çekme işlemi yapabilecek. Yıllık kart ücretinin bulunmadığı Wirex’in yeni hizmetinin diğer ülkelerde kullanıma sunulup sunulmayacağı şimdilik bilinmiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala