bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,234.41 0.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,921.78 0.18%
bnb
BNB (BNB) $ 596.21 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 144.88 0.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500602 1.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.43722 0.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140653 2.80%

Web3’e Adım Atan Şirketler Arasına Konami de Katıldı

Web3e Adim Atan Sirketler Arasina Konami de Katildi1

Blockchain ve türevi birçok ürün çok hızlı bir gelişim gösteriyor. Bir taraftan yeni ortaklıklar kuran şirketler, diğer taraftan milyonlarca dolar yatırım alan projeler. Son olarak Japonya merkezli oyun devi Konami de kendi Blockchain ve Web3 ekibini kurmak için kolları sıvadı.

v

Web3’e Adım atan Konami Yeni İş İlanları Yayınladı

Teknoloji ve oyun şirketlerinin son dönemdeki en büyük odak noktası Blockchain ve Web3 teknolojileri desek sanıyoruz abartmış olmayız. Öyle ki milyarlarca dolarlık yatırımın aktığı sektörde büyük bir kullanıcı kitlesi söz konusu. Bunun farkında olan şirketler ise bu alandaki çalışmalarını hızlandırmış durumda. Son olarak Japon eğlence şirketi Konami‘nin resmi web sitesinde yayınladığı bir basın açıklamasına göre şirket, Web3 ve metaverse alanındaki uzmanları bünyesine davet ediyor.

Şirket, Web3 ve metaverse gibi yeni teknolojilerde ilerlemek için sistem geliştiriciden hukuk tarafına kadar geniş bir yetenek yelpazesini işe alıyor. Bununla birlikte resmi basın bültenindeki bir dipnotta şu ifadeler ise dikkat çekti:

“Geliştirmekte olduğumuz sistem, Bilgisayar Eğlence Tedarikçileri Derneği, Japonya Çevrimiçi Oyun Derneği ve Mobil İçerik Forumu tarafından belirlenen “Blockchain Oyunları Yönergeleri” ile uyumlu benzersiz bir dijital ürün dağıtım platformudur”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala