bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,814.83 2.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,024.91 1.29%
bnb
BNB (BNB) $ 594.67 0.67%
solana
Solana (SOL) $ 151.91 6.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518147 0.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461315 1.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150797 4.46%

Web3 Yolculuğu Devium Summit’te Konuşulacak

Web3 Projelerinin Yolcugu Devium Summitte Konusulacak

Devium Summit, İKÜ Teknoloji Transfer Ofisi’nin iş birliği ile 25 Mart’ta İstanbul Kültür Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Etkinlikte Web3 projelerinin yolculuğu ele alınacak. Kripto sektörünün önemli markaları ve isimleri katılımcılar arasında yer alacak.

Web3 Projelerinin Yolcugu Devium Summitte Konusulacak1

Devium Summit’te Web3 Konuşulacak

Devium’un öncülüğünde, bir Web3 projesinin fikir aşamasından borsada listelenme aşamasına kadar hangi adımları atması gerektiğini sektörün uzmanları ile Devium Summit etkinliğinde konuşulacak.

Etkinliğin ilk 6 oturumunda, sektörün öncüleri gerçek deneyimlerini paylaşarak girişimcilerin tüm sorularına cevap bulmasını sağlayacak. Bu oturumlarda “yol haritası belirleme”, “proje geliştirme”, “Web3 pazarlama”, “yasal gereklilikler”, “yatırım süreçleri” ve “borsalarda listelenme” gibi başlıklar ele alınacak.

Web2 dünyasının Türkiye’de tanınmış markaları da etkinliğe katılım sağlayacak. Dönüşüm planları ‘Web2’den Web3’e Bakış’ başlıklı oturumda konuşulacak. Etkinliğin son oturumunda üniversitelerin blockchain kulüplerine söz verilecek. Geleceğin yıldızlar planlarını anlatırken, sektör oyuncularının kulüplere nasıl destek olabileceği tartışılacak.

Etkinliğe kripto ve fintech ekosisteminden önemli isimler katılacak. Konuşmacılar arasında Hilal Baktaş (Crypto Female), Bülent Kaplan (Devium), Osman Kuzucu (OpenMoney), Elif Hilal Mumcu (Chainlink Labs), Volkan Korkmaz (Altcointurk), Mümtaz Hacıpaşaoğlu (Vircon Legal), Serdar Akdeniz (GlobalB Law Firm), Sevcan Dedeoğlu (Gate TR), Serdar Serdengeçti (Huobi) ve Tarık Tombul (PayTR) gibi isimler yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala