bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,955.74 1.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,536.70 1.17%
bnb
BNB (BNB) $ 608.41 2.97%
solana
Solana (SOL) $ 185.32 1.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613487 1.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.640419 1.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212126 5.71%

Immutable ve Polygon Labs Tarafından Web3 Ortaklığı

immutable ve polygon labs tarafindan web3 ortakligi

Blockchain tabanlı teknolojiler son dönemde yaygınlaşmaya devam ediyor. Bu noktada web3 teknolojileri de son zamanlarda kullanıcı kitlesini genişletiyor. Web3 gelişimi için Immutable ve Polygon Labs ortaklık kurduğunu açıkladı. Kurulan bu ortaklık, oyun stüdyolarını ve geliştiricileri web3’e dahil etme süreçlerini basitleştirmeyi hedefliyor.

Web3 Alanında Yeni Bir Ortaklık

Web3 alanında oyun geliştiren öncü şirketlerden birisi olan Immutable, bu alanda gelişimlere öncülük etmek adına yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Immutable son olarak web3 oyunlarının gelişimini hızlandırmak için Blockchain protokolü olan Polygon Labs ile bir ortaklık kurduğunu açıkladı.

immutable ve polygon labs tarafindan web3 ortakligi 2

Gerçekleştirilen basın açıklamasına göre Immutable, platform ürünlerini web3’te oyun stüdyoları ve geliştiricilerin katılım sürecini kolaylaştırmak için Polygon’un yeni teknolojisini kullanarak güçlendirilecek. Yapılan açıklamada, ortaklığın işletmeler için “pazara çıkış süresini hızlandıran ve onlara kullanıcılar için en büyük ve en likit ekosistemlerden birisi olacak olan ekosisteme erişim sağlayan” bir opsiyon sunmayı hedefliyor.

Son dönemlerde hem Immutable hem de Ethereum, gelişen web3 oyun endüstrisini yeni araçlar ve büyük ortaklıklarla genişletmeye odaklandı. Son olarak Immutable, geçtiğimiz aylarda web3 oyunları için 500 milyon dolarlık bir girişim fonu başlatmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala