bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,527.82 2.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,080.31 4.42%
bnb
BNB (BNB) $ 578.27 1.52%
solana
Solana (SOL) $ 167.68 5.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522847 0.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480975 5.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153336 1.88%

Web3 Şirketi Ola, 3 Milyon Dolar Yatırım Aldı

web3 sirketi ola 3 milyon dolar yatirim aldi

Web3 şirketlerine yönelik yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Bu noktada Web3 gizlilik şirketi olarak faaliyet gösteren Ola, çıktığı yatırım turunu başarıyla tamamladığını açıkladı.

Ola, 3 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Gizlilik odaklı bir Web3 girişimi olan Ola, gerçekleştirdiği tohum finansman turunu tamamladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, tohum finansman turunda 3 milyon dolarlık yatırım alındığını duyurdu.

Ola’nın gerçekleştirilen yatırım turuna Web3.com Ventures ve Foresight Ventures liderlik etti. Bununla birlikte Ola’ya yatırım yapanlar arasında Token Metrics Ventures, LD Capital, Catcher VC ve diğer şirketler yer aldı.

Web3 girişimi Ola, kripto endüstrisinde isteğe başlı gizlilik sunmayı hedefleyen, “ZK-ZKVM” isimli hibrit bir sıfır bilgi platformu üzerinde çalışıyor. Konu hakkında açıklama yapan Ola CEO’su Ocean Chen şu ifadeleri kullandı:

Ola olarak nihai hedefimiz, özellikle Web3 kullanıcıları için gizliliği dijital çağda temel bir hak haline getirmektir. Ola’nın tam özellikli ZK-ZKVM’si ile geliştiriciler, kullanıcı kontrolüne ve veri korumasına öncelik veren gizlilik merkezli uygulamaların potansiyelinden yararlanabilirler.

Son olarak Ola şu anda halka açık değil. Bununla birlikte şirket üçüncü çeyrekte bir beta Blockchain ağı başlatmayı planladığını açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala