bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,355.97 0.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,093.88 0.26%
bnb
BNB (BNB) $ 584.06 0.10%
solana
Solana (SOL) $ 144.72 1.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527627 0.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455286 2.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157692 6.18%

WAX, Çapraz Blockchain Ekosistemini Duyurdu

wax capraz blockchain ekosistemini duyurdu

Merkezi olmayan sanal para platformu Worldwide Asset eXchange (WAX), Blockchain ağları arası NFT odaklı köprü sistemleri kurarak, NFT platformunu genişletmeyi hedefliyor. NFT köprüsü, “Blockchain Brawlers” isimli oyun projesini de kapsıyor. Blockchain Brawlers adlı oyunun, bir GameFi tasarısı olduğu da yayınlanan bilgiler arasında. Proje, kurulan Blockchain ekosistemi ile Blockchain ve NFT pazarının genişletilmesini hedefliyor.

wax capraz blockchain ekosistemini duyurdu 2

WAX, Blockchain Brawlers‘ın lansamanını duyurdu. Buna göre; kullanıcıların, oyunda kullanılan NFT‘leri, bir NFT köprüsü aracılığıyla Binance Smart Chain (BSC) ve WAX Blockchain arasında transfer edilebilecek.

WAX’ın kurucu ortağı William Quigley de NFT projeyle alakalı konuştu.

WAX tarafından inşa edilen NFT köprüsü ile, blok zinciri ve NFT pazaryerlerinin zincir türlerinden bağımsız olarak herkes tarafından erişilebilir olduğu bir gelecek inşa edebiliriz.

Blockchain Brawlers, ilk kez 30 Kasım 2021’de Binance NFT pazarında açık artırmaya sunulacak. Blockchain Brawlers, NFT’ler için zincirler arası transferi mümkün kılan ilk oyun dApp’ı projesi olarak dikkat çekiyor. Diğer taraftan Binance Smart Chain‘in (BSC), WAX ekosistemine katılan ilk Blockchain ağı olduğunu da belirtelim.

WAX, Çapraz Blockchain Ekosistemi Projesini Anlattı

WAX, NFT köprüsü tasarısının içinde bulundurduğu GameFi projesi olan Blockchain Brawlers’i duyurmuştu.

Blockchain Brawlers‘ın, dört farklı sürümde gelen 100 NFT‘den oluşacağı bildirildi. Bu NFT’ler; Standard, Hardcore, Cage Match ve Death Match olarak, 4 farklı NFT partisinden oluşacak. Bu dövüşçü NFT‘lerin her biri, servet ve şöhret için savaşacakları Blockchain Brawlers oyna-kazan oyununda önemli rol oynayacak.

WAX ve BSC ortaklığında yapılacak NFT köprüsü kapsamında; kullanıcılar, Blockchain Brawlers dahil olmak üzere seçilen BSC, NFT’lerinin WAX blok zincirine transferini kolaylaştıracak. Böylece, kullanıcılar, hangi zincir temelli olduğuna bakılmaksızın hem WAX hem de BSC tabanlı NFT pazarlarında NFT alıp satabilecekler. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala