bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,584.77 3.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,090.12 2.06%
bnb
BNB (BNB) $ 587.52 4.02%
solana
Solana (SOL) $ 135.16 6.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513866 1.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451392 4.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144099 4.16%

Voyager’dan Binance Satın Alımı Açıklaması

voyagerdan binance satin alimi aciklamasi

İflas eden kripto borç verme platformu Voyager varlıklarını satın almak için Binance teklif vermişti. Binance ve Voyager satın alma için gerekli anlaşmayı yaparken ABD’li düzenleyiciler bu satın alıma itiraz etti. Konu hakkında Voyager cephesinden açıklama geldi.

Voyager, Binance.US Hakkında Açıklama Yaptı

Geçtiğimiz aylarda iflas koruması başvurusu yapan Voyager Digital, varlıklarının Binance.US tarafından satın alınacağını açıklamıştı. Binance’in bu satın alımına yapılan itirazların ardından Voyager Digital cephesinden yeni bir açıklama geldi.

voyagerdan binance satin alimi aciklamasi 2

Voyager Digital açıklamada, Binance.US satın alımına yapılan itirazların gerekçelerinin gerçekçi olmadığını vurguladı. Voyager ayrıca Binance.US’nin teklifinin diğer alıcıların tekliflerine göre daha yüksek olduğu ve daha hızlı bir kurtarma teklifinin sunulduğu belirtildi. Voyager Digital konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Yapılan itirazlar, söz konusu iflas davalarının pratik gerçeklerini görmezden geliyor. Bu nedenle borçluların alacaklıları için daha iyi bir sonuç sağlayan işlemin tespit edilmesini sağlayamıyor. Bilinmelidir ki Bölüm 11 iflas davalarında zaman oldukça önemlidir.

Son olarak Voyager ayrıca, anlaşmanın “daha iyi bir alternatif işlem önerilmesi” durumunda güvenilirliğinin korunduğunu da belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala