bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,647.05 1.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.06 1.48%
bnb
BNB (BNB) $ 609.41 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 146.16 4.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52255 0.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47046 1.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150344 2.56%

Visa, NFT Satın Almaya Devam Edeceklerini Söyledi

visa nft satin almaya devam edeceklerini soyledi

Ödeme devi Visa, NFT alımlarının devam edeceğini söyledi. 

Şirketin kriptodan sorumlu başkanı Cuy Sheffield NFT alımları hakkında konuştu. CryptoPunk’ın şirketin tek NFT’si olmayacağını söyleyen Sheffield konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Bu alanda çalışan çeşitli sanatçı ve yaratıcı gruplarını desteklemek amacıyla koleksiyonumuza ek NFT’ler eklemeye devam etmeyi planlıyoruz.”

Ödeme devi bu hafta başında Ethereum ağındaki ünlü NFT koleksiyonu olan CryptoPunks’tan bir NFT satın aldığını duyurmuştu. Haberin ardından CryptoPunks koleksiyonu büyük bir ilgiye maruz kaldı. 

Sheffield şirketin neden bir NFT aldığını ise şu sözlerle açıkladı:

“Bir CryptoPunk satın almamızın nedenlerinden biri, altyapı gereksinimlerinden fiili işlemlere ve depolamaya kadar bir NFT’yi edinmenin, saklamanın ve etkileşim kurmanın ne olduğunu ilk elden anlamak istememizdir.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala