bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,794.09 1.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.61 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 598.33 0.87%
solana
Solana (SOL) $ 141.88 1.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519128 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466061 0.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148194 0.35%

Varlık Yönetimi Şirketi Victory Capital, Kripto Para Piyasasına Giriyor

varlik yonetimi sirketi victory capital kripto para piyasasina giriyor

Varlık yönetimi şirketi Victory Capital, kripto para piyasasına girmeyi planlıyor. 

San Antonio merkezli varlık yönetim şirketi Victory Capital, bugün yaptığı bir basın açıklamasında sofistike yatırımcılar için Nasdaq Kripto Endeksi’nden yararlanan bir fon başlatacağını duyurdu. Endekste %5 oranında Bitcoin ve Ethereum, Bitcoin Cash, Stellar ve Chainlink gibi karma altcoin’lerden oluşuyor. 

Şirket ayrıca, Bitcoin ve Ethereum endekslerini takip eden iki ayrı fon da sunmayı planlıyor. Şirket yetkilisi Mannik Dhillon Victory Capital’ın iyi çeşitlendirilmiş bir portföye sahip olduğunu ve kripto paraların portföye iyi geleceğini söyledi:

“Müşterilerimize istedikleri ileri görüşlü seçenekleri sunmak için sürekli çaba gösteriyoruz ve kripto para biriminin iyi çeşitlendirilmiş bir portföyün parçası olabilecek uygun bir varlık sınıfı olduğuna inanıyoruz.”

Victory Capital, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere hizmet veriyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala