bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,520.75 2.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,936.17 1.75%
bnb
BNB (BNB) $ 588.94 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 147.32 6.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507303 3.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.435401 1.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149988 9.68%

Varlık Yöneticisi Invesco Metaverse Fonunu Duyurdu

Varlik Yoneticisi Invesco Metaverse Fonunu Duyurdu

Metaverse sektörü özellikle son dönemde şirketlerin önemli miktarlarda yatırım yaptığı geleceğe dönük bir sektör. Birçok şirketin hâlihazırda ticari marka başvurusunda bulunduğu metaverse sektörü, yeni yatırımlarla büyüyor. Son olarak 32 milyar doların üzerinde varlığı yöneten Invesco‘nun da dikkatini çekmiş olacak ki şirket metaverse odaklı yeni bir fon duyurdu.

Varlık Yöneticisi Invesco Metaverse Fonunu Duyurdu

Invesco Metaverse Fonunu Tony Roberts ve James McDermottroe Yönetecek

1.6 trilyon dolarlık varlığa sahip küresel bir varlık yöneticisi Invesco, metaverse’e odaklanan yeni bir yatırım fonu başlattığını duyurdu. Şirket bu yeni fon ile birlikte gelişen ve yeni başlangıç yapan metaverse girişimlerini destekleyi hedefliyor.

Şirketin Fon Sorumlusu Tony Roberts, konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Metaverse’ün eğlence uygulamaları giderek daha iyi anlaşılırken, sağladığı karşılıklı bağlantı muhtemelen sağlık, lojistik, eğitim ve spor gibi çeşitli sektörlerde dönüştürücü bir etkiye sahip olacak. Son derece seçici, değerleme bilincine sahip bir yaklaşımla bu fırsatlardan yararlanmaya çalışacağız” 

Fon, işletim ve bilgisayar sistemleri, metaverse donanım ve cihazları, yapay zeka ile geliştirilen sürükleyici platformlar, Blockchain ve reel ekonominin dijitalleşmesini kolaylaştırmak için tasarlanmış hizmetler ve varlıklar dahil olmak üzere yedi alana odaklanacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala