bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,462.40 4.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,915.21 2.75%
bnb
BNB (BNB) $ 547.73 3.88%
solana
Solana (SOL) $ 129.35 2.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.511444 1.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444272 0.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.124878 5.59%

Ünlü NBA Oyuncusu Stephen Curry’den NFT Adımı

unlu nba oyuncusu stephen curryden nft adimi

Ünlü isimlerin metaverse ve NFT sektörüne olan ilgisi gün geçtikçe artıyor. Bu kez Amerikalı yıldız basketbolcu Stephen Curry, 2.974 adet spor ayakkabıdan oluşan NFT koleksiyonunu çıkarmak için Under Armour ile ortaklık kurdu.

Stephen Curry’nin NFT Ayakkabıları Satışta

Golden State Warriors’ın yıldızı Stephen Curry, geçen hafta Madison Square Garden’da rekor kıran maçının ardından, bu 2.974 üçlüklüğün her birini kutlamak için yeni bir NFT koleksiyonu başlattı. Bu NFT koleksiyonu için spor giyim markası Under Armor ile ortaklık kurdu.

Bu koleksiyonda, Curry’nin NBA rekorunu kırdığında giydiği Under Armour imzalı “Curry Flow 9” spor ayakkabısının 2.974 adet dijital kopyası yer alacak.

Steph Curry, satışlardan elde edilen geliri spora erişimi kolaylaştırmak için çalışan organizasyonlara bağışlayacağını duyurdu. Bunun yanında sanat eseri, Andrea McDonald tarafından elle çizilmiş. Ayrıca her parça, Curry’nin dijital imzasıyla birlikte oyunun yerini ve tarihini içeriyor.

Steph Curry, NFT koleksiyonu hakkında şu şekilde açıklama yaptı:

Bu anı tüm hayranlarla, tüm Bay Area topluluğuyla ve yıllar boyunca beni destekleyen herkesle paylaşabildiğim için gerçekten minnettarım.

Ayrıca Under Armor bu çalışması ile en büyük iki rakibi Nike ve Adidas’ı dijital koleksiyon dünyasında takip ediyor. Hatırlatmak gerekirse; Adidas’ın The Sandbox üzerinden metaverse atılması üzerine, rakibi Nike’tan da bir hamle gelmişti. Nike geçtiğimiz günlerde metaverse şirketi RTFKT‘yi satın aldığını duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala