bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,415.26 0.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,143.41 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 609.18 0.24%
solana
Solana (SOL) $ 144.16 1.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525904 0.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468532 0.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151049 0.96%

Unicorn TrueLayer, Çalışanlarında Azalmaya Gidiyor

Unicorn TrueLayer Calisanlarinda Azalmaya Gidiyor

Kripto para piyasaları düşüş yaşadıktan sonra birçok şirket ekonomik anlamda bazı zorluklarla karşılaştı. Bu zorluklarla baş edemeyen birkaç şirket iflas bayrağını çekerken çoğu kripto odaklı şirketten küçülmeye gitme adımı gördük. Bu yürüyüşe son olarak TrueLayer da katıldı.

Unicorn TrueLayer Calisanlarinda Azalmaya Gidiyor 2

TrueLayer Çalışanlarının Yüzde 10’u ile Yollarını Ayırıyor

Londra merkezli açık bankacılık firması TrueLayer kısa bir süre önce paylaştığı bir blog gönderisinde, çalışan sayısını yüzde 10 azaltmayı planladığını duyurdu. Konu hakkında konuşan TrueLayer CEO’su ve kurucu ortağı Francesco Simoneschi, işten çıkarmaların Perşembe günü yapılan kapsamlı bir toplantıda duyurulduğunu açıkladı:

“Son on iki ayda nelerin değiştiğini bir şekilde sorguluyor olabilirsiniz. Artık çok farklı bir bağlamda ve daha zorlu piyasa koşullarında faaliyet gösteriyoruz. TrueLayer, güçlü bir konumda olda da bu denli geniş faktörlere karşı bağışık değildir” 

TrueLayer, şirketlerin Birleşik Krallık’ın açık bankacılık düzenleyici çerçevesinden yararlanmasını sağlayan hizmetleri ile biliniyor. Şirketin ürünleri, bankaların elinde bulunan verilere, bu verilere sahip olan müşterilerin talebi üzerine yetkili üçüncü kişilerin erişmesine olanak tanıyor. Birçok fintech firması ise hizmetlerini güçlendirmek için bu çerçeveden yararlanıyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala