bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,893.12 3.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,129.40 1.79%
bnb
BNB (BNB) $ 590.22 1.71%
solana
Solana (SOL) $ 147.34 3.59%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53388 0.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470282 1.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161052 14.65%

Türkiye’nin İlk Blockchain Fuarı Blockchain Expo World için Nefesler Tutuldu

Türkiyenin İlk Blockchain Fuari Blockchain Expo World için Nefesler Tutuldu

Türkiye Blockchain ve kripto etkinlikleri söz konusu olduğunda en çok öne çıkan ülkeler arasında. Yakın zamanda Türkiye’nin ilk Blockchain teknolojileri fuarı Blockchain Expo World de katılımcıları ile buluşacak. İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Blockchain Expo World, 22-25 Aralık tarihleri arasında dünyaca ünlü birçok ismi konuşmacı olarak ağırlayacak.

Türkiye’nin İlk Blockchain Fuarı Blockchain Expo World için Nefesler Tutuldu

Türkiye’nin İlk Blockchain Fuarı Blockchain Expo World Kapılarını Geleceğe Açıyor

Blockchain teknolojisi ve beraberinde gelen merkeziyetsizlik, artık herkesin dilinde. Hemen hemen her yerde NFT ya da kripto paraların konuşulduğunu duyabilmek mümkün. Bu noktada etkinliklerin önemi de oldukça büyük. Öyle ki hem Blockchain hem de diğer sektörlerden insanların bir araya geldiği bu etkinlikler, sektörün büyüme ivmesine yakıt niteliğinde.

Türkiye’nin ilk Blockchain teknolojileri fuarı Blockchain Expo World ise metaverse, kripto para, NFT, Web3, kripto madenciliği, DAO, DeFi ve GameFi gibi alanların tüm paydaşlarını bir araya getiriyor. 

Üç ayrı salonda toplam 15 bin 800 metrekarelik bir alanda düzenlenecek olan etkinlik, 22-25 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) gerçekleştirilecek. Ancak bu etkinliği diğer etkinliklerden ayıran oldukça eğlenceli bir ayrıntı bulunuyor. Fiziki olarak İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerine kapılarını açacak olan Blockchain Expo World, aynı zamanda metaverse üzerinden de sanal ziyaretçilerini kabul edecek. Böylece farklı şehir ve ülkelerdeki ziyaretçiler de etkinliğe sanal olarak katılım sağlayabilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala