bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,915.12 1.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,143.97 1.13%
bnb
BNB (BNB) $ 601.70 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 142.28 4.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528618 0.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466369 2.34%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149221 2.99%

Tron Kurucusu Sun: Tesla’nın BTC Satması Harika Bir Haber

tron kurucusu sun teslanin btc satmasi harika bir haber

Dün akşam saatlerinde Tesla, Bitcoin varlıklarının yüzde 75’ini sattığını açıkladı. Bu haberin ardından Bitcoin düşüş yaşamaya başladı. Birçok yatırımcı konuyla ilgili üzüntüsünü dile getirirken Tron kurucusu Justin Sun, bunun harika bir haber olduğunu savundu.

Justin Sun: Tesla’nın Bitcoin Satması Harika Bir Haber Çünkü…

TRON (TRX) kurucusu Justin Sun, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Tesla’nın Bitcoin satmasının iyi bir haber olduğunu dile getirdi.

tron kurucusu sun teslanin btc satmasi harika bir haber

Tron (TRX) ve BitTorrent (BTT) gibi projelerin kurucusu Justin Sun, elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın Bitcoin’i yaklaşık bir milyar dolara satmasının, kripto para birimlerinin büyük şirketlere sağlayabileceği likiditeyi de olumlu bir şekilde etkilediğini kaydetti. Sun, Elon Musk’a teşekkür ederek, büyük şirketlere örnek olduğunu, şirketleri kripto satın almaya teşvik ettiğini belitti.

TRX (TRON)’un kurucusu Justin Sun, Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

Tesla’nın Bitcoin satışı BTC için harika bir haber.

Bir, artık piyasanın bizi uzun süredir rahatsız eden Tesla satışı için endişelenmesine gerek yok.

İki, Tesla’nın yaklaşık 1 milyar dolar değerinde BTC satması tüm büyük şirketlere Bitcoin’in likiditasyonunu gösteriyor.

Üç, Tesla’nın Bitcoin’lerini satması elinde Bitcoin olan şirketler için iyi bir örnek teşkil ediyor. Tebrikler Elon Musk.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala