bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,070.17 0.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.29 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 603.51 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 143.67 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528917 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468816 1.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150138 1.47%

Thodex CEO’su Faruk Fatih Özer’den Açıklama Geldi

thodex ceosu faruk fatih ozerden aciklama geldi 1

Günlerdir sosyal medyadaki iddialar ve kullanıcı mağduriyetleri ile gündemden düşmeyen yerli kripto para borsası Thodex’in CEO’su bugün iddialar hakkında açıklama yaptı.

Battığı ve yurtdışına kaçtığı iddialarıyla gündeme gelen Thodex CEO’su bugün bir açıklama yayımladı. Açıklamada şunlar kaydedildi:

“Öncelikle belirtmek isterim ki kamuoyunda şirketim Koineks Teknolojileri A.Ş. ve sahibi olduğu Thodex platformu hakkında ortaya atılan iddiaların birçoğu mesnetsizdir. 700.000’e yakın kullanıcının işlem yaptığı Thodex platformu bugün kadar kimseyi mağdur etmediği gibi bundan sonra da etmeyecektir.”

Borsa geçtiğimiz günlerde yayımladığı ortaklık görüşmesi açıklaması ile toplulukta şüphe uyandırmıştı. Açıklamada ortaklık konusuyla ilgili de şu ifadeler yer aldı:

“Yaklaşık 3 aydır sürdürülen ortaklık görüşmeleri sırasında mali ve dijital veriler birlikte incelendiğinde şirket hesaplarında anormal bir dalgalanma olduğu geçen hafta itibari ile tespit edilmiştir. Bunun sebep ve kaynaklarının ne olduğunun tespiti için Thodex Platformu geçici süre ile işleme kapatılmıştır. Şirketimizin teknik ekibi bu araştırmayı yaparken ben de yatırımcılar ile görüşme yapmak için 19.04.2021 tarihi ile yurtdışına çıkmış bulunmaktayım. 391.000 kişinin 2 milyar USD zarara uğratılarak ortadan kaybolduğum iddiaları asılsızdır.”

Şirket CEO’su kullanıcıların asılsız açıklamalara itibar etmemesi gerektiğini de ekledi:

“Şahsım birkaç gün içerisinde Türkiye’ye dönüş yaparak Adli makamlar işe işbirliği içerisinde gerçeklerin ortaya çıkarılmasını sağlayacağımı ve kullanıcıların mağduriyetlerinin önlenmesi için elimden gelen gayreti göstereceğimi beyan ederim.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala