bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,215.08 6.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,668.55 18.84%
bnb
BNB (BNB) $ 606.39 5.62%
solana
Solana (SOL) $ 182.38 3.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.537718 5.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.49924 7.80%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.163107 8.69%

The Graph Cephesinden Arbitrum Hamlesi

the graph cephesinden arbitrum hamlesi

The Graph protokolünün geliştirme ekibi olan Edge & Node kısa bir süre önce CEO değişikliğine gitmişti. The Graph protokolü ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

The Graph, Arbitrum’a Geçiyor

Blok zinciri verilerini düzenlemek için önde gelen bir indeksleme ve sorgulama protokolü olan The Graph, Ethereum üzerine inşa edilmiş bir Layer 2 ölçeklendirme çözümü olan Arbitrum’a geçişinin son aşamasında. Geçiş ile birlikte gas ücretlerinin düşürülmesi, işlemlerin hızlandırılması ve protokolde daha geniş erişim sağlanması hedefleniyor.

Blockchain ağına dahil olanlar, The Graph’in Arbitrum’a geçişini bir Graph Improvement Proposal (Grafik İyileştirme Teklifi) aracılığıyla oyladı ve kabul etti. Gün içinde yapılan bir açıklamada, bu kararın topluluğun daha gelişmiş bir Blockchain ağ deneyimi ve daha az katılım maliyeti hedefiyle alındığındı aktarıldı. Edge & Node CEO’su Tegan Kline konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Graph kullanıcıları, Blockchain ağını daha etkin bir hale getirmek adına sürekli çözümler aradı. Çeşitli seçenekler üzerinde yapılan ayrıntılı değerlendirmeler sonrasında, ekosistemiminiz hız ve uygun maliyet sunan Arbitrum’u Layer 2 ölçeklendirme çözümü olarak seçti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala