bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,877.85 2.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,112.77 0.69%
bnb
BNB (BNB) $ 594.22 2.47%
solana
Solana (SOL) $ 136.04 5.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51689 2.43%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459253 3.56%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145467 3.42%

Dikkat: Binance bu 5 kripto parayı listeleyebilir!

Binance kripto para

BNB Chain ile ilgili haber akışını paylaşan BSCDaily, 2024 yılında Binance’te listelenebilecek kripto paraları paylaştı. Listede tanıdık isimler de yer alıyor.

Kripto para piyasası Bitcoin öncülüğünde boğa sezonunu yaşıyor. Eylül 2023 tarihinde spot Bitcoin ETF’ler etkisiyle başlayan boğa koşusu, son zamanlarda güç kaybetmiş durumda.

Kripto yatırımcıları, boğa döngüsü tamamlanmadan önce potansiyel getiri sunan kripto projelerini arıyor. Yatırımcılar, güncel trendleri kovaladığı gibi önemli kriterleri de araştırıyor. Bu kriterlerden birisi ise Binance listelemesi oluyor. Binance, listelediği bir kripto projesinin yükselişine katkı sağlıyor.

BNB Chain ile ilgili aktif haber akışı paylaşan 700 bin takipçili BSCDaily, Binance’in 2024 yılında listeleyebileceği kripto paraları paylaştı. Bu listeden 5 kripto parayı sizler için derledik.


1- Binance için güçlü aday: Nakamoto Games (NAKA)

Kripto para piyasası genellikle döngüler üzerinden ilerlemektedir. Dönemin trendi, yatırımcıların yoğun ilgi göstermesiyle birlikte yükseliş döngüsüne dönüşebilir. Bunlardan birisi de GameFi’dir. GameFi’nin öncü projelerinden birisi olan Nakamoto Games (NAKA), Binance tarafından listelenebilir. Potansiyelli proje, listemizin ilk sırasında yer alıyor.

NAKA Binance

Nakamoto Games, bir oyna kazan (P2E) platformudur. Oyunculara, önemli ve sürekli getiriler sunan bir blokzincir oyunları sunuyor. Proje, şimdiden güçlü bir topluluk oluşturmuş durumda.

CoinGecko’dan elde edilen verilere göre, NAKA’nın piyasa değeri 183 milyon dolar seviyesinde. NAKA, son 24 saatte 21,71 milyon dolar işlem hacmi elde etti.

NAKA, Mexc, KuCoin, Bybit, HTX ve Gateio gibi borsalarda listelenmiş durumda.

İçerik yazım saati itibariyle NAKA’nın fiyatı 2,83 dolar seviyesinde.


2- Furya Binance listelemesini getirebilir: Slerf (SLERF)

Kripto para piyasasında borsalar genellikle güçlü topluluğu olan ve yüksek hacim elde eden projeleri listelemektedir. Özellikle memecoin’ler, hızlı bir şekilde borsa listelemesi alabilmektedir. Son zamanların en popüler memecoin’i Slerf (SLERF), Binance tarafından listelenebilir. SLERF, listemizin ikinci sırasında yer alıyor.

Slerf Binance

Slerf, Solana ağında piyasaya sürülmüş bir memecoin’dir. Diğer memecoin’lere göre daha az bir arza sahiptir. 500 milyon SLERF toplam arzı bulunmakta ve tüm bu arz dolaşımda yer almaktadır. Slerf, kurucusunun yanlışlıkla ön satıştan topladığı 10 milyon doları yakmasıyla ünlenmiştir. Tron kurucusu Justin Sun, HTX ve birçok borsadan destek almıştır. Bağış kampanyasıyla da ön satış yatırımcılarına para iade etmeye başlamıştır.

CoinGecko’dan elde edilen verilere göre, SLERF’in piyasa değeri 295 milyon dolar seviyesinde. SLERF, son 24 saatte 396 milyon dolar işlem hacmi elde etti.

SLERF, Mexc, HTX, BingX, Bitget ve Gateio gibi borsalarda listelenmiş durumda.

İçerik yazım saati itibariyle SLERF fiyatı 0,5973 dolar seviyesinde.


3- Binance potansiyelli proje: ChainGPT

Kripto para piyasası boğa döngüsünde hareket ederken, launchpad projeleri prim yapmaktadır. Bunun sebebi, yeni çıkacak coin’lerin iştah yaratmasıdır. ChainGPT, listemizde üçüncü sırada yer almaktadır. Birçok yeni coin launchpad’ler aracılığıyla piyasaya sürülmektedir. Yapay zeka destekli launchpad projesi ChainGPT (CGPT), yüksek bir potansiyele sahiptir. Bunun sebebi arkasındaki topluluktur.

CGPT Binance

CGPT, BNB Chain ağında piyasaya sürülmüş bir launchpad projesidir. Amacı, kripto sektöründe yer edinebilecek projeleri ön satış yoluyla kullanıcılara sunmaktır. ChainGPT, yapay zeka destekli olmasıyla birlikte birçok launchpad projesinin önüne geçmiştir.

CoinGecko’dan elde edilen verilere göre, CGPT’nin piyasa değeri 170 milyon dolar seviyesinde. CGPT, son 24 saatte 7,8 milyon dolar işlem hacmi elde etti.

CGPT, Mexc, KuCoin, HTX, Bitget ve Gateio gibi borsalarda listelenmiş durumda.

İçerik yazım saati itibariyle CGPT fiyatı 0,4058 dolar seviyesinde.


4- Binance için ön planda: Telos (TLOS)

BSCDaily’nin Binance tarafından listelenme potansiyeli olan projeler listesinde yer alan Telos (TLOS), listenin dikkat çeken projelerinden birisidir. Telos, kısa sürede yüksek takipçili sosyal medya platformlarına erişmiş ve önemli bir topluluk oluşturmuştur. Telos, projesi ve hizmetleri itibariyle ilgi görmeyi başarmıştır. Telos, listemize dördüncü sıradan giriş yaptı.

Telos TLOS Binance

Kripto para piyasasının potansiyelli projelerinden birisi olarak gösterilen Telos, üst düzey ve ölçeklenebilir bir altyapı sunmaktadır. Telos, gizlilik için Sıfır Bilgi (ZK) teknolojisine odaklanmıştır. Proje, tüm bu çalışmaları Katman-0 blokzinciri üzerinden yürütmektedir. Katman-1 ve Katman-2 trendinin yanında Katman-0 detayı da ayrı bir ilgi yaratmıştır.

CoinGecko’dan elde edilen verilere göre, TLOS’un piyasa değeri 161 milyon dolar seviyesinde. TLOS, son 24 saatte 3,5 milyon dolar işlem hacmi elde etti.

TLOS, Mexc, KuCoin, HTX, Bitget ve Gateio gibi borsalarda listelenmiş durumda.

İçerik yazım saati itibariyle TLOS fiyatı 0,391 dolar seviyesinde.


5- Binance spot tarafında görebilir: TokenFi (TOKEN)

Listemizin sonuncusu birçok yatırımcının yakından tanıdığı TokenFi (TOKEN) oldu. TokenFi, popüler memecoin Floki’nin geliştiricileri tarafından oluşturuldu ve piyasaya sürüldü. TOKEN, güncel duruma Binance’in vadeli işlemler tarafında listelenmiş durumda. TokenFi projesinin arkasında Floki’nin olması ve projenin sunduğu hizmetler, büyüme ve gelişme potansiyeli sunmaktadır. Bu nedenle Binance, vadeli işlemlerden sonra spot tarafta da TOKEN’ı listeleyebilir.

TOKEN Binance

TokenFi, gerçek dünya varlıklarının (RWA) tokenizasyonunda ve blokzincir entegrasyonunda önemli bir yer edinmiştir. Proje, oluşturduğu RWA platformu ile birlikte tokenizasyon çalışmalarına başlamıştır. Floki tarafından oluşturulan TokenFi, hızlı bir şekilde topluluk inşa etmiştir.

CoinGecko’dan elde edilen verilere göre, TOKEN’ın piyasa değeri 131 milyon dolar seviyesinde. TOKEN, son 24 saatte 87 milyon dolar işlem hacmi elde etti.

TOKEN, Mexc, KuCoin, BingX, Bybit ve Gateio gibi borsalarda listelenmiş durumda.

İçerik yazım saati itibariyle TOKEN fiyatı 0,1060 dolar seviyesinde.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala