bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,924.59 1.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,995.14 0.65%
bnb
BNB (BNB) $ 543.86 0.08%
solana
Solana (SOL) $ 138.19 4.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.483742 1.40%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441092 0.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147042 0.89%

Edge & Node, Yeni CEO Ataması Gerçekleştirdi

edge node yeni ceo atamasi gerceklestirdi

Web3 firması ve The Graph protokolünün geliştirme ekibi olan Edge & Node, kurucu ortak Tegan Kline’ı yeni genel müdür olarak atadı. Kline, geçici bir CEO’nun yanı sıra, Edge & Node’da üst düzey pozisyonda olan üçüncü kişi oldu.

Tegan Kline, Edge & Node’un Genel Müdürü Olarak Atandı

Daha önce Barclays ve Bank of America‘da çalışan Kline, 2021 yılında şirkete katıldıktan sonra Edge & Node’un baş işletme sorumlusu olarak görev almıştı. Kline, şirkette resmi bir rol üstlenmeden önce, bağış toplama çalışmalarına da katıldı.

edge node yeni ceo atamasi gerceklestirdi 2

Tegan Kline konu hakkında yaptığı açıklamada toplam 77,5 milyon dolar toplanmasına yardımcı olduğunu şu sözlerle dile getirdi:

Yatırım toplama turuna liderlik ettim ve The Graph’in ilk kurucularıyla birlikte Edge & Node’un kurucu ortağı olmaya davet edildim.

Kline, şimdiye kadar Edge & Node’un öncelikli odak noktasının The Graph protokolünü destekleyen teknolojinin “kitlesel geçişe” hazır olmasını sağlamak olduğunu söyledi. Kline, son olarak şu ifadeleri kullandı:

En başından beri dümende bir mühendisimiz vardı ve bu [başlangıçta] çok önemliydi. Şu anda ihtiyacımız olan şey bu iş aklına sahip biri… Ve ben de bunu yapmakta iyiyim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala