bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,378.71 2.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,198.32 3.54%
bnb
BNB (BNB) $ 594.92 0.90%
solana
Solana (SOL) $ 136.46 4.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507511 3.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45512 3.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144355 3.74%

Tether, Binance’in USDT Taşımasına Yardımcı Oluyor

tether binancein usdt tasimasina yardimci oluyor

Stablecoin ihraççısı Tether, kripto para borsası Binance’e 3 milyar USDT’yi Tron ağından Ethereum ağına dönüştürmeyi içeren bir “zincir takası” ile yardımcı olduğunu açıkladı.

Tether, Binance’in 3 Milyar USDT’yi Tron’dan Ethereum’a Takas Etmesine Yardımcı Oluyor

Tether, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’e 3 milyar USDT’yi Tron ağından Ethereum ağına dönüştürmeyi içeren bir “zincir takası” konusunda yardımcı olduğunu belirtti.

Tether tarafından yapılan açıklamada, “Birkaç dakika içinde Tether, 3 milyar USDT için Tron’dan Ethereum ERC20’ye dönüşüm yaparak bir zincir takası gerçekleştirmek için Binance ile koordinasyon sağlayacak. Tether toplam arzı bu süreçte değişmeyecek.” dedi.

tether binancein usdt tasimasina yardimci oluyor 2

Bu durumda Tether, Tron ve diğer Blockchain ağlarında yayınlanan bir token olarak verilir ve Binance gibi kripto para borsalarında alım satım işlemlerini kolaylaştırmak için kullanılır. Tether CTO’su Paolo Ardoinp, işlemin Binance’in USDT rezervlerini Tron’daki soğuk cüzdanlarından Ethereum’a yeniden dengeleme çabalarının bir parçası olduğunu söyledi.

Burada Binance, Tron cüzdanından Tether’in Tron’daki hazine adresine 3 milyar USDT gönderecek. Bundan sonra Tether, Ethereum’da aynı miktarda USDT’yi Binance ERC20 soğuk cüzdanına geri gönderecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala