bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,347.24 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,138.81 0.01%
bnb
BNB (BNB) $ 608.83 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 144.08 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529353 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470636 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150511 0.21%

SuperRare Çalışanlarının Yüzde 30’unu İşten Çıkartıyor

superrare calisanlarinin yuzde 30unu isten cikartiyor

Kripto kışı şirketlere zor günler yaşatmaya devam ederken, varlığını sürdürmek isteyen platformlar işten çıkarmalara ve bu sayede maliyetleri düşürmeye devam ediyor. Son olarak NFT pazar yeri platformu olan SuperRare, çalışanlarını işten çıkararak küçülmeye gideceğini açıkladı.

SuperRare Küçülmeye Gidiyor

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşler NFT endüstrisini de olumsuz etkiledi. NFT’lere olan taleplerin düşmesiyle birlikte, NFT pazar yeri servislerinin gelirlerinde de önemli bir gelir kaybı yaşandı.

Popüler NFT pazar yeri uygulamalarından birisi olan SuperRare’ın CEO’su John Crain, paylaştığı bir mesajda çalışanlarının yüzde 30’unu işten çıkaracağını açıkladı.

superrare calisanlarinin yuzde 30unu isten cikartiyor 2

Crain tarafından paylaşılan mesajda, “Boğa koşusu esnasında pazarla birlikte büyüdük. Son aylarda ise büyüyen pazar şartları esnasında yaptığımız agresif büyümenin sürdürülebilir olmadığını gördük. Agresif büyüme esnasında çok fazla işe alım yaptık ve bu hatanın tüm sorumluluğunu üstleniyorum.” ifadesini kullandı.

NFT pazar yeri SuperRare, Mart 2021’de 1confirmation ve Velvet Sea Ventures liderliğinde 9 milyon dolarlık yatırım aldı. Bununla birlikte Ashton Kutcher ve Mark Cuban gibi isimler de pazar yerine yatırım yapan ünlü isimler arasında yer aldı.

Son olarak SuperRare NFT pazar yeri platformu, özünde sanatçılarla çalışmaya yönelmesiyle rakiplerinden ayrılıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala