bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,313.23 0.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.16 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 613.82 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.02 4.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523022 1.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468374 2.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149822 1.92%

Steve Cohen, Kripto Ticaret Şirketi Radkl’a Yatırım Yapmaktan Vazgeçti

Ekran goruntusu 2022 08 03 162923

Kripto para piyasasındaki yatırımlar her geçen gün artmaya başladı. Sektör için önemli olan bu yatırımlar, birçok kripto şirketinin büyümesini sağlıyor. Ancak Amerikan hedge fonu Point72‘nin kurucusu ve CEO’su Steve Cohen, kripto ticaret şirketi Radkl’a yaptığı yatırımdan vazgeçti.

Steve Cohen, Radkl’a Yaptığı Yatırımdan Vazgeçti

Bloomberg‘e göre, Point72’den Steve Cohen, kripto ticaret şirketi Radkl‘a yaptığı yatırımdan çekildi.

Radkl’dan bir sözcü Bloomberg’e şirketin mevcut yatırımcılarıyla son derece iyi sermayeye sahip olduğunu ve hızla büyümeye devam ettiğini dile getirdi.

best crypto exchange

Ryan Sheftel tarafından yönetilen kripto ticaret şirketi Radkl, kripto borsaları arasında elektronik bir piyasa yapıcı olmayı planladığını, diğer piyasa katılımcıları ile ikili bazda ticaret yapmayı hedeflediğini söylemişti.

Steve Cohen, geçtiğimiz yıl Radkl’a yatırım yapmaya başlamıştı. Ancak şimdi bu yatırımdan vazgeçtiğini açıkladı. Cohen, konuyla ilgili sorulan sorulara cevap vermedi.

Kripto şirketlerine milyonlarca dolarlık yatırım yapılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Socios, İspanyol futbol kulübü FC Barcelona‘nın Barça Studios koluna 100 milyon dolar yatırım yapmıştı.

Ayrıca hatırlatacak olursak, girişim sermayesi şirketi Andreesen Horowitz (a16z), Gary Vaynerchuk’un NFT projesi VeeFriends için 50 milyon dolarlık yatırım yapmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala