bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,801.29 3.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,914.30 3.95%
bnb
BNB (BNB) $ 582.35 2.03%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 6.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502993 2.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446883 3.80%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144303 4.18%

Socios, FC Barcelona’nın Barça Studios Koluna Yatırım Yaptı

socios fc barcelonanin barca studios koluna yatirim yaptia

NFT, Blockchain alanlarına son dönemde birçok ortaklık ve yatırım yapılıyor. Son olarak çıkan haberlere göre Socios, İspanyol futbol kulübü FC Barcelona‘nın Barça Studios koluna 100 milyon dolar yatırım yaptı.

Konu ile ilgili açıklama Socios’un resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde duyuruldu:

Socios’dan FC Barcelona’nın Barça Studios Koluna Yatırım

Socios, İspanyol futbol kulübü FC Barcelona’nın Barça Studios koluna 100 milyon dolar yatırım yaptı. Socios, FC Barcelona’nın Blockchain, NFT, kripto varlıklar ve Web3 stratejilerini hızlandıran teknoloji ortağı olacağını duyurdu.

Socios.com ve Chiliz CEO’su Alexandre Dreyfus şunları söyledi:

Barça Studios artık Kulübün Web3 içerik stratejisini uygulamaya koymaya yardımcı olmak ve kulübe sezonlar boyunca fayda sağlayacak yeni uzun vadeli gelir akışları sunmak için teknolojimizden, uzmanlığımızdan ve küresel ölçeğimizden yararlanabilir. gelmek. Hayranları takımlarına ve birbirlerine yaklaştıran topluluklar oluşturmada teknolojinin oynayabileceği rol konusunda tutkuluyuz.

Alexandre Dreyfus, ise konu ile ilgili şunları söyledi:

Barça Studios’un yeni deneyimler ve deneyimler için yeni deneyimler ve deneyimler konusunda uzmanlığı Web3, lisanslı ilk ve en iyi avantajlardan yararlanmaya izin veriyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala