bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,313.23 0.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.16 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 613.82 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.02 4.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523022 1.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468374 2.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149822 1.92%

Starbucks NFT’leri Artık Beta Olarak Test Edilebiliyor

starbucks nftleri artik beta olarak test edilebiliyor

Kahve devi Starbucks geçtiğimiz aylarda Blockchain alanında bazı atılımlarda bulunmuştu. Şirket tarafından yapılan son açıklamada, Starbucks NFT’leri artık beta test kullanıcıları tarafından kullanılabilecek.

Starbucks NFT’leri Artık Beta Sürecinde

Javascript’e yeni bir anlam kazandıran Starbucks, ABD’deki sadakat programını beta test kullanıcılarına sunarken, kahve imparatorluğunu ciddi bir şekilde web3’e genişletiyor. Polygon tabanlı girişim, Starbucks Rewards sadakat programı üyelerinin ve kahve satıcısının çalışanlarının NFT‘ler şeklinde dijital koleksiyon öğeleri kazanmalarına ve satın almalarına olanak tanıyor. Starbucks bu girişimi Eylül 2022’de açıklamıştı.

starbucks nftleri artik beta olarak test edilebiliyor 2

Şirket tarafından yapılan açıklamada, üyelik programının “benzersiz ürünler ve sanatçı iş birliklerinden özel etkinliklere davetlere kadar sürükleyici kahve denetimlerine” erişim kilidini açacağını belirtti.

Starbucks’ın “Yolculuk” olarak isimlendirdiği deneyimler, müşteriye Starbucks markası ve kahve hakkında daha derinlemesine bilgi vermek için tasarlanmış etkileşimli oyunlar oynamayı veya zorlukları üstlenmeyi içerecek. Yolculukları tamamlamak, kullanıcılara Starbucks’ın “yolculuk pulları” adını verdiği NFT’leri kazandıracak. Son olarak Starbucks’ın her NFT’si, nadirliğine bağlı olarak bir puan değerine sahip olacak ve bunlar satışa sunulabilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala