bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,776.55 4.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,082.90 3.34%
bnb
BNB (BNB) $ 579.37 2.96%
solana
Solana (SOL) $ 142.40 2.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526013 1.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467449 2.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.139892 5.19%

Solana Labs CEO’su Solana’nın Yeni Hedefini Açıkladı

solana labs ceosu solananin yeni hedefini acikladi

Blockchain şirketi Solana, geçtiğimiz yıl boyunca pek çok zorlukla karşı karşıya kaldı. Bu zorluklarla başa çıkmayı başaran Solana’nın arkasındaki şirket olan Solana Labs CEO’su Anatoly Yakovenko, Solana Blockchain ağının yeni hedefini açıkladı.

Solana Labs İçin Yeni Hedef

2022 yılı kripto şirketleri için iyi bir yıl olmadı. Bu noktada Blockchain şirketi olan Solana’da zor zamanlar geçiren kripto şirketleri arasında yer aldı. Geçtiğimiz yıl pek çok zorlukla karşı karşıya kalan ve bu zorlukları aşmayı başaran Solana Labs’ın CEO’su Anatoly Yakovenko, hızlı ve ölçeklenebilir bir Blockchain ağı inşa etme yolunda çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı.

solana labs ceosu solananin yeni hedefini acikladi 2

Anatoly Yakovenko, Solana Blockchain ağının Haziran 2022’de çalışma sürecini korumak adına neler yaptıklarını açıkladı. Yakovenko’ya göre Solana’ya gelecek olan yeniliklerle birlikte gelecekte bunlarla mücadele etmeye gereksinim duyulmayacak.

Yakavenko açıklamasında, “Dünyayı ışık hızında senkronize etmek istiyoruz.” dedi. Haziran 2022’de blok sürelerinin ortalama olarak bloklar arası bir saniyeye düştüğünü belirtti. Bu hızlı görünüyor olsa da – Bitcoin ve Ethereum gibi Blockchain ağlarından daha hızlı olmasına rağmen- Solana’nın tipik performansı için yavaş. Bunun nedeni ise, ağdaki spam ile mücadele ederken ağın zaman zaman çökmesi olarak tanımlanabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala