bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,634.05 0.88%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.16 1.20%
bnb
BNB (BNB) $ 598.39 2.40%
solana
Solana (SOL) $ 142.10 3.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521198 1.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46427 1.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147851 2.48%

Solana, Kore’de GameFi ve DeFi için 100 Milyon Dolarlık Fon Kurdu

solana korede gamefi ve defi icin 100 milyon dolarlik fon kurduw

Solana Ventures, Güney Kore’de NFT, Blockchain oyun ve merkezi olmayan finans (DeFi) projelerinin büyümesini desteklemek için 100 milyon dolarlık bir fon oluşturdu.

Solana’dan GameFi ve DeFi için 100 Milyon Dolarlık Fon

The Block‘un haberine göre; Solana bu sabah Güney Kore’deki Web3 girişimlerini desteklemek için 100 milyon dolarlık yeni bir fon duyurdu. Bunun yanında Solana Ventures ve ağın büyümesini destekleyen İsviçre merkezli kuruluş olan Solana Vakfı, ortaklaşa fonları boğdu. Bir dizi Kore kripto girişiminde yatırımlar ve hibeler için kullanılacaklar, ancak oyun, NFT‘ler ve DeFi’ye odaklanacak.

solana korede gamefi ve defi icin 100 milyon dolarlik fon kurduda

Solana Vakfı oyun genel müdürü Johnny B. Lee konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bir süredir Koreli geliştiricilerle çalışıyoruz ve ekosisteme aktif olarak yatırım yapıyoruz, bu da Kore pazarını daha derinden anlamamıza yardımcı oldu. Kore, web3 oyun tasarımı ve geliştirmesinin ön saflarında yer alıyor ve biz de Kore’deki daha fazla inşaatçının fikirlerini gerçeğe dönüştürmesine yardımcı olmaya odaklandık.

Solana üzerine inşa edilen projeleri desteklemeye ek olarak fon, geçen ay bu ekosistemin çöküşünün ardından bazı Terra tabanlı projelerin ayakta kalmasına yardımcı olacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala