bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,308.69 0.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,921.32 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 570.23 3.11%
solana
Solana (SOL) $ 144.53 1.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500351 1.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.431518 1.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148975 2.11%

Solana Geliştiricileri için Beklenen Alchemy Desteği Geldi

Solana Geliştiricileri için Beklenen Alchemy Desteği Geldi

Blockchain sektörünün hızla gelişmesi ile birlikte birçok yeni ürün de piyasaya sürülmeye devam ediliyor. Özellikle şirketlerin ilginin artması ile birlikte hem geliştirici toolkit‘leri de artmış durumda. Son olarak en popüler Blockchain toolkit’lerinden birisi olan Alchemy, Solana için betasını duyurdu.

Solana Geliştiricileri için Beklenen Alchemy Desteği Geldi 1

Alchemy, Solana Geliştiricileri için Toolkit Desteği Getiriyor

Kendisini Web3’ün Amazon Web Servisleri olarak şekillendiren bir şirket olan Alchemy, Perşembe günü Solana için bir dizi geliştirme aracı başlattığını duyurdu. Aktif olarak başta Ethereum olmak üzere Flow, Arbitrum ve Polygon‘a geliştirici desteği sunan şirket, son olarak Solana için de beta desteğini duyurdu.

Konu hakkında konuşan Alchemy Kurucu Ortağı Nikil Viswanathan şu ifadelere yer verdi:

“Alchemy’nin Solana desteği getirmesi, insanların Solana’da üzerinde uygulama geliştirme kapasitesini önemli ölçüde artıracak”

2020 yılında iki Stanford mezunu tarafından kurulan Alchemy, adını Blockchain üzerinde işlem yazma ve Node barındırma gibi yaygın Web3 görevlerini basitleştiren geliştirme araçları geliştirerek duyurdu.

Son olarak Solana’nın halihazırda NFT pazar yeri Magic Eden ve fitness uygulaması Step’n dahil olmak üzere bazı Web3 hitlerine ev sahipliği yaptığını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala