bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,316.43 0.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,931.98 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 595.11 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 143.25 1.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499484 1.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.437084 0.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141003 1.78%

Shytoshi Kusama, Shibarium Dökümanlarını Yayınladı

shytoshi kusama shibarium dokumanlarini yayinladidgh

Son dönemde popüler meme kripto para birimi Shiba Inu’nun projesi gündemde yerini alıyor. Son olarak Shytoshi Kusama, gönderdiği bir Telegram mesajında, uzun süredir beklenilen Shibarium dökümanlarını yayınladı.

Shibarium Dokümantasyonu Yayında

popüler kripto para projelerinden birisi olan Shiba, ekosistem projesi Shibarium konusunda merakla bekleniliyor. Uzun süredir beklenilen Shibarium‘da, baş geliştirici Kusama’nın Telegram üzerinden yaptığı dökümantasyonunu paylaştı.

shytoshi kusama shibarium dokumanlarini yayinladihf

Geliştiriciye göre, özellikle Unification Foundation’ın kullanılan kehaneti sağladığını eklemek için , gözlemlenen yazım hatalarını ve eksiklikleri düzeltmek için düzenlemeler yapılacaktı. Geliştirici, “Dokümanlar sürekli gelişiyor, baylar ve bayanlar,” diye tahminde bulundu. Dökümantasyona ayrıca, Shibarium’un kullandığı oracle hizmetinin sağlayıcısının Unification Foundation olduğu da eklenecek.

Kusama, geliştiricilerin topluluk için daha fazla sürprizleri olduğunu söyledi. Sonraki adımları detaylandıran geliştirici, test ağının başka testleri ve yinelemeleri olacağını söyledi.

Ekip ayrıca, Shibarium giriş formunda alınan 5.000’den fazla yanıta bireysel yanıtlar göndermek için çalışacaktı. Ancak Kusama, ikincisi gerçekleşmeden önce bir duyuru daha yapılacağını söylüyor. Shiba Inu resmi Twitter hesabı, Shibarium Testnet’inin yeniden çalışmaya başladığını ve dökümantasyonun yayında olduğunu duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala