bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,172.93 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,055.50 0.31%
bnb
BNB (BNB) $ 586.88 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 151.81 0.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.536561 1.85%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448487 2.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153913 2.57%

Shiba Inu, Fast Food Restoranı Welly’s İle Ortaklık Kurdu

shiba inu fast food zinciri wellys ile ortaklik kurdu

Son zamanlarda fast food restoranları meme kripto para birimlerine karşı ilgi duymaya başladı. Son olarak bir hamlede Welly’s adlı bir İtalyan fast food restoranından geldi. Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama bir blog yazısında, Shiba Inu’nun Welly’s ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Söz konusu ortaklık ile Welly’s, Shiba Inu topluluğu tarafından desteklenecek.

Shiba Inu Welly’s Restoranında Ödeme Aracı Olarak Kullanılacak 

Popüler meme kripto para birimi Shiba Inu, Welly’s adlı bir İtalyan fastfood restoranıyla ortak oldu. Bu ortaklık çerçevesinde Shiba Inu ekibi, “gerçek hayatta” insanlara ulaşmak için ilk hamlesinde fast food zincirini küresel olarak genişletmeyi planlıyor.

Ayrıca Welly’s, Shiba Inu’yu restoranın yeni maskotu haline getirdi. Bunun yanında Welly’s yeni bir slogan da benimseyerek şimdiden tam bir marka değişikliği gerçekleştirdi.

Ortaklık ile gerçekleşecek olan en önemli adımlardan bir tanesi de Shiba Inu’nun (SHIB), restoranda bir ödeme aracı olarak kullanılacak olması.

Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Welly’s bir burger restoranı ama vejetaryen, vegan ve sağlıklı fast food seçeneklerine sahip olmanın önemini anlıyoruz. Bu yüzden mağazamızın açılışıyla birlikte bu ihtiyaçları karşılamak için daha fazla seçenek sunacağız.

Hatırlatmak gerekirse fast food restoran zinciri MrBeast Burger da geçtiğimiz günlerde Elon Musk’ın gönderisini retweet etmesi halinde Dogecoin‘i kabul edeceğini açıklamıştı.

Son olarak haberin yazımı esnasında Shiba Inu (SHIB) CoinMarketCap verilerine göre; 0.00002068 dolardan işlem gördüğünü belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala