bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,933.00 3.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.87 2.27%
bnb
BNB (BNB) $ 582.96 2.35%
solana
Solana (SOL) $ 186.47 2.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.632187 3.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652272 2.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21972 20.21%

Mcdonald’s’tan Önce MrBeast Burger DOGE Kabul Edebilir

mcdonaldstan once mrbeast burger doge kabul edebilir

Fast food devi McDonald’s‘ın Twitter hesabı üzerinden kripto paralar ile ilgili yaptığı paylaşımlar oldukça dikkat çekti. Yapılan paylaşımlara Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk‘tan da yanıt gecikmemişti. Elon Musk’ın McDonald’s‘a Dogecoin (DOGE) kabul etmesi ile ilgili çağrıda bulunmasıyla diğer fast food zincirleri de konuya dahil oldu. Bu kez fast food zinciri olan MrBeast Burger’dan Dogecoin paylaşımı geldi.

MrBeast Burger, Musk’a DOGE için Bir Anlaşma Teklif Etti

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk‘ın McDonald’s‘a Dogecoin (DOGE) çağrısı sonucu fast food devi, Tesla’nın ödeme yönetimi olarak “Grimacecoin“i kabul etmesi durumunda, kendilerinin de Dogecoin kabul edeceği söyledi.

Elon Musk’ın bu paylaşımlarından etkilenen fast food zinciri MrBeast Burger da Dogecoin ile ilgili bir paylaşımda bulundu. MrBeast Burger Twitter hesabı üzerinden Elon Musk’ı etiketleyip “Elon Musk bunu retweetlerseniz Dogecoin’i kabul etmeye çalışırız” gibi bir teklifte bulundu.

Söz konusu bu paylaşıma Tesla CEO’su Elon Musk cephesinden bir yanıt gelmedi. Ancak Dogecoin (DOGE) kurucu ortağı Billy Markus paylaşıma sessiz kalmadı.

Billy Markus MrBeast Burger‘ın teklifine “Ben elon musk değilim ama yine de retweetleyeceğim” şeklinde cevap verdi.

Son olarak haberimizin yazımı esnasında CoinMarketCap verilerine göre Dogecoin’in (DOGE) 0.1416 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala