bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,279.22 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,123.38 2.51%
bnb
BNB (BNB) $ 594.19 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 158.73 2.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.541888 0.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455964 3.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159041 5.32%

Shiba Inu Ekibi, SHIB Yakımı için Ek Projeler Yayınlayacak

shiba inu shib yakimi icin ek projeler yayinlayacak 1

Popüler meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) yakım işlemleri son dönemlerde oldukça hız kazandı. Hemen hemen her hafta Shiba Inu yakım işlemleri ile gündemde. Bu kez Shibburn Twitter hesabının paylaşımına göre; SHIB yakım işlemlerinin çoğaltılması için ek projeler yolda.

Shiba Inu, Daha Fazla SHIB Yakımı için Yeni Projeler Yayınlayacak

Shiba Inu‘nun yakımı son zamanlarda oldukça popüler bir hale gelmiş durumda. Sık sık SHIB yakım haberlerini paylaşan Shibburn tarafından yayınlanan son Twitter paylaşımına göre, yakında Shiba Inu ekibi daha fazla SHIB yakımı gerçekleştiren daha fazla proje yayınlanacak. Söz konusu paylaşım ise şu şekilde “Yakında yayınlanacak daha fazla proje için bizi izlemeye devam edin!

Shibburn, Şubat ayının başından bu yana SHIB yakma konusunda kaydedilen ilerlemeyi vurgularken, önümüzdeki hafta daha fazla güncellemenin olacağını vurguladı.

Ayrıca belirtmek gerekirse Shiba Inu topluluğu, SHIB’nın bilinirliğini artırmak ve daha fazla SHIB yakmak için kısa süre önce Welly’s adlı bir İtalyan fast food restoranı ile ortaklık kurdu.

Son olarak Shiba Inu‘nun son durumu hakkında da bilgi verelim. Shiba Inu haberin yazımı esnasında CoinMarketCap verilerine göre; 0,000002102 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala