bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,070.17 0.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.29 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 603.51 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 143.67 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528917 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468816 1.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150138 1.47%

SEC’in Son Dönemde Yaptığı Hamleler!

secin son donemde yaptigi hamlelerdfvf 1

Son dönemde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) yaptığı açıklamalar ve hamleler ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Biz de Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun son dönemde yapmış olduğu hamleleri ele alacağız.

SEC’ten Bitcoin ETF’sine Red

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto alanında yeni kararlar almaya devam ediyor. ilk olarak Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Bitcoin ETF tekliflerine sıcak bakmazken, düzenleyici kurum VanEck’nin spot Bitcoin ETF teklifini üçüncü kez reddetti.

SEC’ten Binance.US Açıklaması

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ABD operasyonlarını yöneten Binance.US hakkındaki açıklamaları devam ediyor. Bir SEC çalışanı, Binance’in ABD operasyonlarını yöneten Binance.US hakkında yeni bir açıklamada bulundu.

sec

SEC Eski FTX Yöneticisini Suçladı

Başarısız kripto para borsası FTX’in eski yöneticilerine yönelik Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) suçlamaları devam ediyor. İflas eden kripto para borsası FTX’in eski yöneticilerinden birisi olan Nishad Singh’nin kısa bir süre önce yetkililerle iş birliği yapacağı iddia edilmişti. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) eski FTX yöneticisini yatırımcıları dolandırmakla suçladı.

abd milletvekilleri secin kripto musterilerini riske attigini soyluyorsdscfv 1

Robinhood’a SEC Soruşturması

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para endüstrisi üzerindeki denetimlerini artırmaya devam ediyor. ABD’nin en büyük düzenleyicisi olan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), komisyonsuz borsa Robinhood için bir mahkeme celbi gönderdi. Robinhood tarafından yapılan açıklamada, şirkete yönelik soruşturmanın Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından başlatıldığı son 10-K dosyasında belirtildi. 

SEC’ten 75 Milyon Dolarlık Metaverse Fonuna Müdahale

Kitle fonlama platformu Republic, kripto sektöründeki kayıplar ve SEC’in önerileri üzerine 75 milyon dolarlık metaverse fonunu durdurdu. ABD’deki en büyük üçüncü kitle fonlama platformu Republic, Mart 2021’de ‘Republic Realm Metaverse Emlak Fonu’nu başlatmıştı. İlk etapta akredite yatırımcılara hitap eden fon, Aralık 2021’de tüm kullanıcıların erişimine açılmıştı. Fonun maksimum seviyesi olan 75 milyon dolara kısa sürede ulaşılmıştı. Fon, Mart 2021 ile Aralık 2021 aralığında yüzde 145’lik büyüme yaşamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala