bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,812.10 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,130.38 0.93%
bnb
BNB (BNB) $ 597.87 2.67%
solana
Solana (SOL) $ 139.22 4.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525627 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462522 1.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147674 2.68%

SEC’den Dolandırıcılık Suçlaması Geldi

secden dolandiricilik suclamasirrf

Kripto para sektörü dalgalı bir dönemden geçerken, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) yaptığı açıklamalar ile gündeme geliyor. Çıkan haberlere göre; ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Blockchain teknoloji şirketi CoinDeal aracılığıyla kayıt dışı menkul kıymet satışı iddiasıyla sekiz kişi ve işletmeyi suçladı. 

SEC, 8 Kişiyi Dolandırıcılık ile Suçladı

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), sekiz kişi ve işletmeyi CoinDeal adlı bir Blockchain teknoloji şirketiyle ilgili suç iddiasıyla suçladı.

secden dolandiricilik suclamasirfv

SEC, sekiz kişi ve işletmeyi CoinDeal adlı bir blockchain teknoloji firmasıyla ilgili suç iddiasıyla suçladı. Bireylerin, hiçbir anlaşma yapılmamasına veya yatırımcılara fonların geri verilmemesine rağmen, şirketin trilyonlara satılacağına söz verdiği iddia ediliyor. 

Neil Chandran adlı bir sanık, 14 Eylül 2022’den beri elektronik dolandırıcılık ve cezai olarak elde edilen parasal işlem suçlamalarından tutukluydu.

Chandran, Davidson, Glaspie, Knott ve Mossel’in, hiçbir satın alma yapılmamasına veya yatırımcılara fon tahsis edilmemesine rağmen CoinDeal’in trilyonlarca dolara satılacağını iddia ettiği iddia edildi. Chandran’ın ayrıca bir tekne, emlak, araba ve diğer kişisel kullanımlar için yatırımcı fonlarından milyonlarca dolar kullandığı iddia edildi. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala