bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,476.01 0.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.30 1.11%
bnb
BNB (BNB) $ 599.11 1.82%
solana
Solana (SOL) $ 142.60 3.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520502 0.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465885 1.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14807 2.13%

SEC, Mahkemenin Ripple Hinman Kararını Reddetti

SEC Mahkemenin Ripple Hinman Kararini Reddetti1

Kripto sektörünün bitmek bilmeyen davacıları ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Ripple, birbirlerine karşı kozlarını güçlendirmeye çalışırken mahkeme kararlarına da itiraz etmeye devam ediyorlar. Öyle ki SEC, 2018’de üst düzey SEC yöneticisi olan William Hinman tarafından yazılan Ethereum konuşmalarının taslak e-postalarını vermeye zorlayan karara itiraz etti.

SEC, Mahkemenin Ripple’a Hinman E-postalarını Vermeyi İstemiyor

Yakın zamanda ortaya çıkan bir rapor, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) mahkeme kararına karşı haklarını savunduğunu ortaya koyuyor. Öyle ki SEC, bu dosyaların verilmesinin kesinlik yanlış olduğu görüşünde. Öyle ki SEC, bu belgelerin William Hinman’ın özel evrakları ve kişisel görüşleri olduğu için kullanılmaması gerektiğini iddia ediyor. Ripple ise davanın ilerleyen sürecinde oldukça önemli bilgilerin yer alabileceğini savunarak belgelerin önemine dikkat çekti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala