bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,793.82 2.13%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,028.69 2.89%
bnb
BNB (BNB) $ 598.07 2.83%
solana
Solana (SOL) $ 150.56 7.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520244 0.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459294 1.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151224 5.19%

SEC, ARK Bitcoin ETF başvurusunu incelemek için daha fazla zaman istedi

sec ark bitcoin etf basvurusunu incelemek icin daha fazla zaman istedi

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), ARK Invest ve 21Shares’in önerdiği spot Bitcoin ETF başvurusu hakkında daha fazla yazılı yorum istedi. Bu, başvuru sürecinin en az bir ay daha uzayacağı anlamına geliyor.

SEC, Gözetim Paylaşım Anlaşması Değişikliği Hakkında Yeni Yorumlar Talep Ediyor

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) geçtiğimiz Cuma günü, beklenenden çok daha fazla bir gecikme yaşanarak ARK Invest ve 21Shares tarafından sunulan spot Bitcoin ETF’ine dair yeni yazılı yorumlar talep etti.

Bu, ilgili partilerin 21 gün içinde “yazılı bilgiler, düşünceler ve tartışmalarını” sunmaları için bir çağrı. SEC, haziran ayında bu başvurunun 13 Ağustos tarihine kadar ya onaylanacağını ya da onaylanmayacağını ya da bu kararı almaya yönelik bir işlem başlatılacağını duyurmuştu.

İlk yorum dönemi zaten sona ermiş olsa da SEC şimdi temmuz ayında Cboe borsası tarafından getirilen ve BlackRock ve Fidelity gibi finans devlerinin yakın tarihli tekliflerinde görülenlere benzer bir gözetim paylaşım anlaşması eklemeye yönelik bir değişiklik hakkında görüşler istiyor. Son olarak karşı bir başvuru talebi için 35 günlük bir süre bulunuyor.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala