bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,037.16 0.67%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.38 0.36%
bnb
BNB (BNB) $ 588.16 0.40%
solana
Solana (SOL) $ 152.21 4.42%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534048 1.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463274 1.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161049 0.38%

Samsung’un Metaverse Hizmeti My House, Büyük İlgi Görüyor

samsungun metaverse hizmeti my house buyuk ilgi goruyor

Son zamanlarda büyük şirketler metaverse üzerinde çalışmalar yürütmeye başladı. Bu şirketler arasında teknoloji devi Samsung da yer alıyor. Hatırlatmak gerekirse Samsung, CES 2022’de kendi metaverse hizmeti “My House’un” lansmanını gerçekleştirmişti. Naver’ın 3D avatar platformu Zepeto ile bir işbirliği içerisinde gerçekleştirilen My House, kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Samsung Metaverse Hizmeti My House 4 Milyondan Fazla Kullanıcıya Ulaştı

Samsung kendi metaverse hizmeti “My House” ile bir aydan kısa bir sürede 4 milyondan fazla kullanıcıya ulaşarak büyük bir başarıya imza attı.

samsungun metaverse hizmeti my house buyuk ilgi goruyor 2

My House özellikle Zepeto iş birliği ile beraber müşteri tabanı olarak, genç meslektaşlarını ve Z kuşağı gençlerini hedefliyor. My House bunun yanında Samsung‘un bazı teknoloji ürünlerinde yenilik yapma ve daha genç tüketicileri bu alana çekmeyi amaçlıyor.

Samsung’un Küresel Pazarlama Merkezi Başkanı Young-hee Lee konu ile ilgili şunları söyledi:

My House’un temel dayanağımız olmasıyla, müşterilerin metaverse deneyimini optimize ederek Y kuşağı ve Z Kuşağı ile daha iyi bir şekilde etkileşim kurmak istiyoruz.

Zepeto mobil uygulaması Google Play Store üzerinden piyasaya sürülmesinden bu yana, uygulamayı kullanan kişi sayısı 4 milyonu aştı. Samsung‘a göre My House Zepeto’nun ortak hizmetleri arasında en fazla kullanıcıya ulaşan uygulaması oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala