bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,450.27 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,152.28 0.22%
bnb
BNB (BNB) $ 612.18 0.70%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527523 0.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471353 1.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150558 0.72%

Samsung Asset Management, Blockchain ETF’sini Piyasaya Sürecek

samsung asset management blockchain etfsini piyasaya surecekfgs

Kripto para sektörünün hızlı bir şekilde benimsenmesi ile beraber borsada işlem gören fonlarda (ETF) oldukça popüler hale geldi. Bu kez çıkan haberlere göre; Samsung‘un yatırım kolunun yerel bir yan kuruluşu olan Hong Kong merkezli Samsung Asset Management (SAMHK), Blockchain temalı bir borsa yatırım fonunu (ETF) piyasaya sürüyor.

Samsung Asset Management, Blockchain ETF’si Geliyor

Hong Kong merkezli Samsung Asset Management (SAMHK) tarafından yapılan açıklamaya göre; firmanın Samsung Blockchain Technologies ETF’sini 23 Haziran’da Hong Kong Menkul Kıymetler Borsası’nda piyasaya sürmeyi beklediğini duyurdu.

Samsung min 1 1280x720 1

Duyuruya göre, SAMHK yeni yatırım ürününü Asya’nın yanı sıra “Hong Kong’da ilk küresel Blockchain ile ilgili ETF” olarak konumlandırıyor.

SAMHK yatırım başkanı Carmen Cheung, Blockchain teknolojisi tabanlı uygulamalara yönelik artan talebe dikkat çekerek, endüstrinin gelecekte büyümesini tahmin ederek şunları söyledi:

Veri işleme ve depolama talebi, dijital dünyamızın evrimi ile hızlanacak. Blockchain teknolojileri ayrıca veri verimliliğini, güvenliğini artırmak ve erişilebilirlik süresini kısaltmak için farklı işletmeler için yaygın olarak kullanılacak Bunu dijital dönüşümde geleceğin trendlerinden biri olarak görüyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala