bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,518.29 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,157.36 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 614.51 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 144.74 2.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52653 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470916 1.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151469 0.28%

Ronaldinho NFT Koleksiyonu Ortaklığını Duyurdu

ronaldinho nft koleksiyonu ortakligini duyurdu 1

2022 yılının popüler konuları arasında yer alan NFT, yeni ortaklıklarla popülerliğini arttırmaya devam ediyor. Brezilyalı emekli futbol oyuncusu Ronaldinho NFT koleksiyonu için BabyDoge ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Ronaldinho NFT Koleksiyonu Ortaklığı Twitter’da Gündem Oldu

Tarihin en büyük futbolcularından birisi olarak gösterilen Ronaldinho Gaúcho, NFT koleksiyonu için kriptonun en büyük topluluklarından birisi olan BabyDoge Army ile ortaklık kurdu. Her iki taraf NFT koleksiyonunun lansmanı için tarih açıklamadı. Koleksiyon hakkında detaylı bilgilendirmenin yapılmamış olması ortaklığın henüz erken aşamada olmasından kaynaklanabilir. Ronaldinho Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu açıklamayı yaptı:

Kriptodaki en büyük ordularından birisi olan #BabyDoge ile ortaklık kurarak NFT koleksiyonlarını desteklediğimi duyurmaktan dolayı heyecan duyuyorum.

ronaldinho nft koleksiyonu ortakligini duyurdu 2

Ronaldinho’nun NFT koleksiyonu 10.000 benzersiz Bebek Köpek’ten oluşuyor. Her Bebek Köpek gözler, şapkalar, ağız ve gözlükler gibi seçeneklerin de olduğu 200’ün üzerinde olası özellikle üretiliyor. Tüm NFT’lerin farklı nadirlikleri bulunuyor. BabyDoge NFT’leri Ethereum blok zincirinde ERC-721 token’ı olarak depolanıyor ve bir mint için taban fiyatı 0.14 ETH olarak listeleniyor. Son olarak Ronaldinho’nun bu ortaklığı açıklamasının ardından Twitter’da BabyDoge gündem oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala