bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,182.20 0.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,130.74 0.72%
bnb
BNB (BNB) $ 603.85 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 142.80 1.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521973 0.54%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468272 0.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150014 0.04%

Rolex, NFT Odaklı Ticari Marka Başvurusunda Bulundu

rolex nft odakli ticari marka ba

Birçok marka ve şirket NFT sektöründe yer almak için çalışmalarını hızlandırmış durumda. Özellikle birçok marka NFT alanına adım atabilmek için ticari marka başvuruları yapıyor. Son olarak lüks saat markası Rolex, NFT ve kripto dünyasına adım atabilmek için ticari marka başvurusunda bulundu.

Rolex, Ticari Marka Başvurusu Yaptı

Kripto para sektörü her geçen gün daha fazla genişliyor ve varlıkları giderek daha popüler hale geliyor. Böylece birçok şirket ve marka bu alanda yer almak istiyor. Son olarak lüks saat üreticisi Rolex de bu akıma uydu diyebiliriz. Rolex, NFT ve kripto dünyasına adım atabilmek için ticari marka başvurusu yaptı.

Söz konusu başvuru ticari marka ve patent avukatı Michael Kondoudis‘ın resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı.

Özellikle, lüks saat üreticisinin ticari marka başvurusu, NFT’leri, NFT destekli medyayı, NFT pazarlarını, kripto anahtarlarını ve işlemlerini ve ayrıca sanal ve kripto para borsasını tanıtma planlarını öneriyor.

Söz konusu belgelere göre, ticari marka başvurusu Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) sunuldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala