bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,910.12 1.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.74 1.02%
bnb
BNB (BNB) $ 601.79 2.51%
solana
Solana (SOL) $ 142.81 2.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527705 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46674 1.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149488 2.28%

Robinhood, Borsalar Arası Ticaret Platformu Cove Markets’ı Satın Aldı

robinhood borsalar arasi ticaret platformu cove marketsi satin aldi

Kripto para sektörü hızla gelişmeye devam ederken; platformlar, yeni ürünlerle daha geniş kitlelere hitap etmek için yarışıyor. Son olarak kripto para borsası Robinhood çapraz borsa ticaret platformu Cove Markets’ı satın aldığını açıkladı.

Bu yapılan satın alım ile birlikte Cove Markets, temel kripto alım satım ürününü desteklemeye hizmet edecek ve Robinhood üzerinden kullanıcıların hesaplarını yönetmesini kolaylaştıracak. Diğer taraftan Cove kurucu ortakları Scott Knudsen, Victor Glava ve ekibi, Robinhood kripto ekibine katılacak. 

robinhood borsalar arasi ticaret platformu cove marketsi satin aldi 2

Cove Markets Artık Robinhood’un Bünyesinde

Üç yıl önce kurulan Cove Markets, müşterilerin birden fazla borsa platformunda hesapları yönetmesine ve aynı zamanda verileri takip etmesini sağlıyor. Artık Robinhood’un bünyesinde olan şirket, borsanın kripto ürününe daha sofistike bir avantaj sağlayacak şekilde ayarlanacak.

Robinhood Crypto COO’su Christine Brown, konuyla alakalı olarak şunları kaydetti:

“Scott, Victor ve Cove Markets ekibi kripto ticaret platformumuzu güçlendirecek ve kripto endüstrisindeki liderliğimizi güçlendirmemize yardımcı olacak. Ticaret ve kripto piyasası altyapısındaki zengin deneyimleri, müşterilerimize kripto piyasalarında daha iyi rekabetin faydalarını getirerek daha güçlü ticaret yetenekleri oluşturmamıza yardımcı olacak.” 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala