bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,219.67 2.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,987.74 3.66%
bnb
BNB (BNB) $ 584.24 2.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.34 7.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520174 3.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439945 2.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147446 7.00%

Ripple ve YouTube, Dolandırıcılığa Karşı Birlikte Mücadele Verecek

ripple ve youtube dolandiriciliga karsi birlikte mucadele verecek 1

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Ripple’ın YouTube ile birlikte çalışacağını duyurdu.

Garlinghouse tarafından yapılan açıklamada, şirketin YouTube ile anlaşmaya vardığı kaydedildi. Buna göre Ripple, XRP dolandırıcılık videoları nedeniyle YouTube’a dava açmayacak ve bu türden dolandırıcılıkları önlemek için medya devi ile iş birliği de yapacak.

Birçok popüler kripto parada olduğu gibi, Ripple’ın da YouTube üzerinde dolandırıcılar tarafından yayılan birçok videosu bulunuyor. Bu dolandırıcılık girişimleri, kişilere Ripple veya CEO Garlinghouse’un adına sonsuz sayıda XRP kazanma vaadi sunuyor. Dolandırıcılar popüler YouTube hesaplarını ele geçiyor ve onları Ripple olarak yeniden adlandırarak girişimlerini başlatıyor.

Ripple, bu dolandırıcılıkları tespit etme, kaldırma ve önlemede YouTube ile iş birliği yapacak. Garlinghouse konu hakkında şunları söyledi:

“Sosyal platformlar, kripto para dolandırıcılıkları konusunda çözümün bir parçası olma ihtiyacının farkına varılmasına izin vermedeki rollerini kabul etmeye başlıyor.”

Garlinghouse, kötü amaçlı bu faaliyetleri önlemek için XRP araçlarından da bahsetti. Ona göre, XRP Ledger hesaplarındaki şüpheli etkinliklerle savaşan XRP Forensics araçları, bu konuda yardımcı olabilir.

İkilinin arasında yapılan anlaşmanın kesin detayları ise gizliliğini koruyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala