bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,647.05 1.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.06 1.48%
bnb
BNB (BNB) $ 609.41 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 146.16 4.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52255 0.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47046 1.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150344 2.56%

Ripple, Küresel CBDC Sempozyumu’nda Öncü Rol Oynayacak

ripple kuresel cbdc sempozyumunda oncu rol oynayacak

Blockchain şirketi Ripple, sektörde öncü şirketler arasında yerini korumak için yeni adımlar atmaya devam ediyor. ABD merkezli Blockchain şirketi Ripple, CBDC alanında önde gelen küresel bir etkinlik olan Küresel CBDC Sempozyumu’ndaki ilk platin ortak oldu.

Küresel CBDC Sempozyumu’nda İlk Platin Ortak: Ripple

İngiltere’nin başkenti Londra’da yıllık olarak gerçekleşen Küresel Dijital Para Enstitüsü Sempozyumu, merkez bankası dijital para birimleri (CBDC) alanında kilit aktörlerin katılım gösterdiği geniş çaplı toplantılar arasında yer alıyor. Blockchain şirketi Ripple, Küresel Dijital Para Enstitüsü Sempozyumu 2023’ün ilk platin ortağı oldu.

ripple kuresel cbdc sempozyumunda oncu rol oynayacak 2

Küresel ödemeler için bir ekosistem oluşturma hedefleri olan Ripple için Küresel CBDC Sempozyumu, şirketin planlarını gerçekleştirebilmesi noktasında iyi bir fırsat sunabilir. Söz konusu etkinlik Londra’da merkez bankacılığı, ekonomi politikası ve kamu yatırımı için bağımsız bir buluşma noktası olan Resmi Para ve Finansal Kurumlar Forumu (OMFIF) tarafından düzenleniyor. Etkinlik 10 – 11 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleşecek.

Etkinliğe Ripple’ın üst düzey yetkililerinden kamu politikası başkanı Susan Friedman ve merkez bankası sözleşmelerinden sorumlu başkan yardımcısı James Wallis konuşmacı olarak katılacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala