bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,644.78 1.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,027.88 1.23%
bnb
BNB (BNB) $ 586.26 0.68%
solana
Solana (SOL) $ 148.29 3.42%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528175 1.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452106 0.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15055 3.45%

Ripple Davasında SEC’nin Keşif Süresinin Uzatılması Talebi Kabul Edildi

ripple davasinda secnin kesif suresinin uzatilmasi talebi kabul edildi

Mahkeme, SEC’nin Ripple davasındaki keşif süresini Ekim ayına kadar uzatma talebini kabul etti. 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Ripple davasına ilişkin keşif süresinin 60 gün uzatılması talebi kabul edildi. Hızlı keşif için son tarih 31 Ağustos’a kadar uzatılırken, uzman keşfi ise 15 Ekim’e kadar sürecek. 

Ripple geçtiğimiz günlerde SEC’nin bu talebine itiraz etmiş ve sürenin uzatılmasının Ripple için “çok büyük bir önyargıya” neden olacağını ve ABD’de XRP alım satımını durduran borsalar olması sebebiyle bu durumun zarar vereceğini öne sürmüştü:

“ODL’nin verimli çalışabilmesi için hem gönderen hem de alan ülkelerde XRP için likit bir pazar olması çok önemli. Ancak bu davanın askıya alınması, Amerika Birleşik Devletleri ve yurtdışındaki XRP piyasalarına önemli ölçüde zarar verdi.”

Mahkeme, uzatma talebine ek olarak, sanıkların uluslararası keşif taleplerini de kabul etti. Şimdi Ripple, söz konusu satışların ABD dışında gerçekleştiğini kanıtlamak için Bitstamp ve OKEx gibi önde gelen kripto para borsalarından belge almaya çalışıyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala