bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,261.75 0.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,079.50 3.51%
bnb
BNB (BNB) $ 579.09 0.74%
solana
Solana (SOL) $ 167.98 4.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522948 1.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48469 7.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152989 0.16%

Ripple CEO’sundan Ripple-SEC Davası Yorumu

ripple ceosundan ripple sec davasi yorumu

Blockchain şirketi Ripple ile Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki dava uzun süredir devam ediyor. Henüz ne zaman sonuçlanacağı bilinmeyen dava hakkında Ripple CEO’sundan yeni bir açıklama geldi.

Ripple CEO’suna Göre Dava Sonuçlanmak Üzere

Blockchain şirketi Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, şirketin ABD mali düzenleyicisiyle yürüttüğü hukuki mücadelenin “sonuna yaklaşmakta” olduğunu ancak bunun sektöre için daha geniş bir savaşın sadece başlangıcı olacağını dile getirdi. Brad Garlinghouse açıklamasında, düzenleyici netliğinin sağlanması adına mücadelelerin sürdürülmesi gerektiğini ifade etti.

Bu noktada 13 Haziran 2023 tarihinde, Hinman Belgeleri, Ripple ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki devam eden davanın bir parçası olarak kamuoyuna sızdırılmıştı. Bu belgelerin ortaya çıkması sonrasında Garlinghouse sosyal medya platformu Twitter’da, durumun ilerlemesi ve SEC’le olan hüsranlarını paylaşmak üzere bir video yayınladı.

Yayınlanan videoda Brad Garlinghouse, artık herkesin erişimine açık olan Hinman belgelerinin, SEC’in “kurallar hakkında bilinçli bir şekilde karışıklık oluşturduğunu ve bu karışıklığı uygulamalarında kullandığını” gösterdiğini ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala