bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,450.73 2.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,005.77 3.08%
bnb
BNB (BNB) $ 584.38 1.58%
solana
Solana (SOL) $ 146.58 6.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522281 3.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442579 2.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148849 5.89%

Ripple CEO’su, SEC Davasının Bu Yıl Çözülebileceğini Söyledi

ripple ceosu sec davasinin bu yil cozulebilecegini soyledi

Uzun süredir devam eden Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki davada yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse da dava süreci ile ilgili açıklama yaptı. Brad Garlinghouse, şirketin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile devam eden yasal savaşının “oldukça iyi” gittiğini söyledi.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse: SEC Davası Bu Yıl Çözülebilir

İleriye dönük tüm kripto para endüstrisi için gündemi belirlemesi beklenen dava, şimdi özet yargılama başvurularına yaklaşıyor. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, davanın bu yıl çözülebileceğini söylüyor.

ripple ceosu sec davasinin bu yil cozulebilecegini soyledi 2

Mahkemenin değiştirilmiş programına göre, özet karar talepleri 15 Kasım’dan önce tam olarak bilgilendirilecek. Yargıç daha sonra kararı açıklamadan önce davayı gözden geçirmek zorunda kalacak, bu da davanın çözümünün 2023 yılına kalabileceği anlamına geliyor. Ripple CEO’su, davanın sektörde önemli bir emsal oluşturacağına inanıyor.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Amerika Birleşik Devletleri New York Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi yargıcı Analisa Torres, aldığı son kararda; Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu için yeni bir takvim belirledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala