bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,824.90 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,075.10 1.25%
bnb
BNB (BNB) $ 576.14 0.20%
solana
Solana (SOL) $ 170.98 0.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.5117 1.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467408 3.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150199 1.63%

Yargıç Torres, Ripple-SEC Davasında Yeni Takvim Belirledi

yargic torres ripple sec davasinda yeni takvim belirledi

Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki dava uzun süredir devam ediyor. Son dönemde dava süreci ile ilgili olarak birçok önemli gelişme yaşanıyor. Bu kez dava, iki önemli tarihin değişmesi ile gündemde.

Yargıç Torres’den Ripple-SEC Davasına Yeni Takvim

Amerika Birleşik Devletleri New York Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi yargıcı Analisa Torres, aldığı son kararda; Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu için yeni bir takvim belirledi. Ripple davasını yakından takip eden ünlü avukat ve eski savcı James K. Filan, söz konusu gelişmeyi resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Filan, XRP topluluğuna yönelik yaptığı açıklamada davaya bakan Yargıç Torres’in takvimde değişime gittiğini aktardı.

James K. Filan, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Ripple-SEC Yargıç Torres, önerilen takvimi değiştiriyor. Bilirkişi ifadesini hariç tutma talepleri, 30 Ağustos 2022’ye kadar tam olarak bilgilendirilmelidir. Özet yargılama talepleri, 15 Kasım 2022’ye kadar tam olarak bilgilendirilmelidir.

Torres, uzman görüşü dışındaki bütün ifadelerin 30 Ağustos 2022 tarihine kadar getirilmesi gerektiğine hükmetti. Davanın ilk ve özet kararı için olan ifadelerin ve taleplerin ise 15 Kasım 2022 tarihine kadar verilmesi gerektiği belirtildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala