bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,915.12 1.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,143.97 1.13%
bnb
BNB (BNB) $ 601.70 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 142.28 4.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528618 0.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466369 2.34%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149221 2.99%

PostFinance, Kripto Ticareti ve Saklama Hizmetleri Sunacak

postfinance kripto ticareti ve s

Kripto para birimlerinin hızla benimsenmesi ile beraber bu alandaki çalışmalarda artış göstermeye başladı. İsviçre postanesi bankacılık kolu aracılığıyla PostFinance, kullanıcılardan gelen artan talebin ardından bir alım satım ve saklama ürünü sunarak kripto para birimi girişini genişletme planlarını duyurdu.

PostFinance’den Kripto Ticareti ve Saklama Hizmetleri Hamlesi

İsviçre postanesi bankacılık kolu aracılığıyla PostFinance, kripto ticareti ve saklama hizmetleri sunacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; en geç 2024 yılına kadar kullanıma sunulması muhtemel olan hizmet, bankanın ülkedeki ilk kripto para birimi ürünlerinden bağımsız olacak.

postfinance kripto ticareti ve saklama hizmetleri sunacakss

PostFinance perakende bankacılık başkanı Sandra Lienhart konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Müşterilerimiz bu pazara kendi bankaları aracılığıyla doğrudan erişim istiyor. Bunun yanında son 18 ayda kripto para birimlerinin artan kurumsallaşması göz önüne alındığında, pazara girmek için ideal bir zaman oldu.

Ayrıca belirtmek gerekirse söz konusu yeni hizmet, diğer dış ortaklarla devam eden görüşmelerle birlikte, öncelikle kripto para birimlerinin alım satımını ve muhafazasını içerecek. 

PostFinance, çeşitli kripto ürünleri sunmak için JPMorgan Goldman Sachs, Citibank ve Fidelity gibi önde gelen küresel borç verenlere katılıyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala