bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,924.13 0.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,342.56 2.58%
bnb
BNB (BNB) $ 606.49 1.91%
solana
Solana (SOL) $ 143.29 1.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521539 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471837 1.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150712 1.79%

Peter Schiff Twitter Hesabı Hacklendi

101914700 RTR3P5TH

Twitter’ın favori kripto para meraklısı ve altın savunucusu Peter Schiff, yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme geliyordu. Twitter hesabının sahte bir altın dolandırıcılığı gibi görünen bir şeyi tanıtmak için saldırıya uğradığını gördü. Peter Schiff’in oğlu Spencer Schiff, kesinlikle güvenliği ihlal edildiği için babasının takipçilerini Tweet’teki bağlantıya tıklamamaları konusunda uyardı . Peter’ın aksine Spencer, kripto para birimleri konusunda olumlu bir duruş sergiliyor.

Peter Schiff, Twitter Hesabının Hacklenmesi ile Gündemde

Bilgisayar korsanı, Peter Schiff’in hesabından, fiziksel ve dijital para dünyalarını birbirine bağlayan Web3 topluluğunu güçlendirmeye hazır bir kripto para olan Gold’un resmi lansmanını açıkladığını tweetledi. Bilgisayar korsanı, ABD hükümetinin borç limitini bir kez daha artırma ve ülkede enflasyon yaratma hareketini eleştiren aynı hesaptan önceki bir tweet’i paylaşmıştı.

peter schiff Duzenlendi

Bu saldırıdan önce bile Peter Schiff, Bitcoin’in altında yatan teknolojiyi benimsiyor gibiydi. Sert bitcoin eleştirmeni, NFT koleksiyonunu Bitcoin Sıralamalarında açıklamıştı. Hareket, kripto topluluğunu şaşırttı. Ancak Schiff, bitcoin’in hiçbir değerinin olmadığı iddiasını sürdürmeye devam ediyor. CZ’nin Peter’ı bitcoin topluluğuna davet eden tweet’ine yanıt veren ekonomist, “Dönüşüm yapmadım” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala