bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,070.17 0.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.29 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 603.51 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 143.67 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528917 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468816 1.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150138 1.47%

Peter Schiff: Altının Yükselişi Bitcoin İçin Kötü Bir Haber

peter schiff altinin yukselisi bitcoin icin kotu bir haber

Bitcoin eleştirileri ile sık sık gündeme gelen ünlü altın savunucusu Peter Schiff, altın fiyatındaki artışın önde gelen dijital para birimi Bitcoin için kötü bir haber olduğunu dile getirdi. Schiff, ayrıca Shiba Inu’yu da eleştirisine dahil etti.

SchiffGold fonu başkanı ve Euro Pacific Capital CEO’su Peter Schiff, Twitter hesabı üzerinden altının şu andaki fiyatında yaşanan artışın Bitcoin için kötü bir haber olduğunu vurguladı.

Peter Schiff paylaştığı tweette şunları söyledi:

Altın, beklenenden daha kötü olan #enflasyon verilerinin ardından nihayet yükseldi. Yatırımcılar şimdi enflasyonla ilgili kötü haberin altın için iyi haber olduğunu anlarsa, rallinin daha gidecek çok yolu var. Ayrıca bu #Bitcoin için kötü haber. Gerçek altın yükseliyorsa, ucuz bir taklitle yetinmeye gerek yok

Peter Schiff, Bitcoin ve SHIB’i Eleştirdi

Son günlerde adını sıkça duyduğumuz Shiba Inu da Peter tarafından eleştirildi. Peter Schiff geçtiğimiz hafta popüler kripto para birimi SHIB eleştiren bir tweet atmıştı. SHIB, Schiff’e göre lider kripto para birimi kadar değersiz.

Ayrıca Schiff , enflasyonla ilgili beklenenden daha kötü verilerin yayınlanmasının ardından altının nihayet yükselişe geçtiğini paylaştı. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala