bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,476.01 0.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.30 1.11%
bnb
BNB (BNB) $ 599.11 1.82%
solana
Solana (SOL) $ 142.60 3.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520502 0.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465885 1.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14807 2.13%

PepsiCo CFO’sundan Dikkat Çeken Bitcoin Yorumu

pepsi 1

PepsiCo CFO’su ve Başkan Yardımcısı Hugh Johnson, şirketinin şu anda nakit rezervleriyle Bitcoin satın aldığını hayal bile edemediğini belirterek dikkatleri üzerine çekti. Bitcoin’in yüksek volatilitesine değinen CFO, Pepsi’nin yakın zamanda kripto paralara sıcak bakmadığını belirtti.

Hugh Johnson, hayat deneyimlerinin kendisine “asla, asla deme” felsefesini öğretmiş olmasına rağmen, PepsiCo’nun Bitcoin’e yatırım yaptığını hayal bile edemediğini açıkladı.

pepsico-cfosundan-dikkat-ceken-bitcoin-yorumu

PepsiCo CFO’su: “Bitcoin Çok Değişken ve Çok Spekülatif”

Johnson, kendisi için Bitcoin’in çok değişken ve çok spekülatif olduğunu belirtti. Ona göre, BTC’nin PepsiCo tarafından Bitcoin biriminin işlevsel para olarak kullanılması “çok uzun bir zaman” alacak.

PepsiCo’nun aksine, birçok halka açık şirket, nakit rezervleriyle Bitcoin satın alıyor. Öncülüğünü BTC müjdecisi Michael Saylor’un yaptığı yatırım devi MicroStrategy, Eylül ayında 242.9 milyon dolar değerinde Bitcoin satın aldıktan sonra şu anda yaklaşık 5.1 milyar dolarlık Bitcoin’e sahip durumda.

MicroStrategy’yi ise kripto paralar konusunda ilgisiyle son dönemde çok konuşulan Elon Musk’ın şirketi Tesla takip ediyor. Tesla açıklanan verilere göre elinde 42.000’den fazla Bitcoin tutuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala