bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,143.19 1.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,130.81 0.94%
bnb
BNB (BNB) $ 601.65 0.66%
solana
Solana (SOL) $ 143.16 0.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52159 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468901 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149285 0.41%

PayPal’ın Venmo Uygulaması Kripto Para Alım Satımını Başlattı

paypalin venmo uygulamasi kripto para alim satimini baslatti 1

Ödeme devi PayPal, bugün yaptığı açıklama ile eşler arası ödeme platformu olan Venmo uygulamasında kripto para işlemlerini başlattığını duyurdu. Hizmet kullanıcıların kripto paralar ile alım satım yapmasına ve kripto paralarını saklamasına izin verecek. 

PayPal bugün, geçtiğimiz haftalarda duyurduğu Venmo üzerinden kripto para işlemlerini başlattığını duyurdu. 70 milyondan fazla müşteriye sahip olan uygulamada şimdilik Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash ile işlem yapılabiliyor. 

Uygulama, alım satım yapmanın yanı sıra, kripto para dünyası hakkında daha fazla bilgi edinmeye de olanak tanıyor. Venmo, konu hakkında kullanıcılarına birçok uygulama içi kılavuz ve video sunuyor. Venmo’nun Genel Müdürü Darrell Esch konu hakkında şunları söylüyor:

“Crypto on Venmo, Venmo topluluğunun kripto dünyasını keşfetmeye başlamasının yeni bir yoludur. Kripto para birimi yolculuğunuzun neresinde olursanız olun, Crypto on Venmo topluluğumuzun kripto para birimlerini güvenilir bir platformda ve doğrudan bildikleri ve sevdikleri uygulamada öğrenmesine ve keşfetmesine yardımcı olacaktır. Amacımız müşterilerimize kolay kripto para satın alma ve satma sürecini basitleştiren ve tüketicilerin sahip olabileceği bazı genel soruları ve yanlış anlamaları açığa çıkaran bir platform oluşturmak.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala